SANA HELAL OLSUN! MUSTAFA AKSOY

25/03/2023
25
MAR
2023

Kimsenin sahip çıkmadığı Bolu Belediyespor kadın Voleybol takımının ligde kalma umutlarını kalan haftalara bağladığı maçta Bolunun Sultanlarına destek olan İş İnsanı ve CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Aksoy kendisine "Helal olsun" dedirtti.

Sultanlar Liginde tüm umutlarını bu maça bağlayan Bolu Belediyespor kadın Voleybol takımı parasız pulsuz gittiği Ankara deplasmanında ligde kalma adına rakibi Sigorta Shop'u zorda olsa 3-2 yenmeyi başardı. Bolunun Sultanlarının bu maçına da sponsor olan İş İnsanı ve CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Aksoy kırmızı beyazlı takımı resmen ayakta tutmayı başardı. Protokol tribünün de tek başına takımına sahip çıkan Aksoy kimsenin gelmediği maçta kırmızı beyazlı ekibin galibiyetine canlı canlı şahitlik etti.  

AKSOY OLMASAYDI, BELKİ DE TAKIM ANKARA'YA GİDEMEYECEKTİ

Kimsenin sahip çıkmadığı Bolu Belediyespor kadın Voleybol takımının bu deplasmanda tüm masraflarını da üstlenen Aksoy, haklı olarak hayati önem taşıyan maçta alınan galibiyet sevincini takımı ile birlikte yaşadı.

VEKİL OLACAKSA BÖYLE İSİMLER OLMALI

CHP'den milletvekili aday adayı olan Mustafa Aksoy Bolu'da hem spor da hem de sosyal sorumluluk projelerinde hep dikkat çeken isim olmuştu. Aksoy Bolu Belediyespor'un kalan maçlarında da takıma destek vereceği, Bolu'ya bu heyecanı getiren Bolu Belediyespor'un ligde kalması için tüm desteği vereceği öğrenildi.    

Resim

1 yorum yapılmış

  • MuratYlmaz 26 Mart 2023 • 15:36

    Bu kulübün yönetimi en azından protokol tribününe gelmesi gerekirdi. Bu kadar sahipsizlik anlaşılır değil Böyle olmaması gerekirdi. Bu ligi çok ararız. Bütün Bolu için çok büyük kayıp

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.