SAMSUNSPOR'DA NDUKA SESLERİ

10/07/2014
10
TEM
2014

Transfer çalışmalarına devam eden Samsunspor'un yörüngesine bu kez Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılan Nduka girdi. Dirsek temasına geçilen ve bonservisi elinde olan Nijeryalı oyuncunun çok yüksek ücret talep etmemesi durumunda takıma kazandırılacağı belirtildi

TEMASA GEÇİLDİ 
Kadrosunda iki yabancı oyuncusu bulunan Samsunspor, üçüncüsünü transfer edebilmek için harekete geçti. Hem Adiloviç'in hem de Umar'ın ilerleyen süreçte takımdan ayrılma ihtimaline karşılık işi sıkı tutan Kırmızı-Beyazlı ekip, arayışlarına devam ediyor. Geçen sezonu Manisaspor'da geçiren Perovic ve Karşıyaka'da forma giyen Ars'tan sonra Samsunspor'un yörüngesine giren bir başka isim Mersin İdmanyurdu'ndan ayrılan Nduka oldu. 

BONSERVİSİ ELİNDE 
Bonservisi elinden olan kanat oyuncusuyla dirsek temasına geçildiği öğrenildi. Teknik Direktör Erhan Altın'ın alınması yönünde rapor verdiğive çok istediği  Nijeryalı futbolcunun menajeriyle görüşmelerin başladığı ifade edildi. 27 yaşındaki futbolcunun çok yüksek ücret talep etmemesi durumunda takıma kazandırılacağı sızan bilgiler arasında. Nduka'nın transferiyle ilgili sürecin olumlu veya olumsuz bir hafta içerisinde sonuçlanabileceği ifade edildi. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.