SAMSUNDA ESMA KUNUK RÜZGARI

09/12/2022
09
ARA
2022

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet takviminde yer alan '11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Final Yarışları' 9 Aralık 2022 tarihinde Samsun Atakum İlçesi Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı. Yarışmaya Bolu'dan katılan sporcumuz Esma Kunuk 11 Yaş Türkiye Finalinde altın madalya kazanmayı başardı.

570 sporcunun katılım sağladığı yüzme yarışlarında Bolulu sporcumuz Esma Kunuk 50 metre serbestte A3, 100 metre serbestte A2, 50m kurbağalamada A1, barajlarını geçerek altın madalya kazanmayı başardı.  Yarışmalarda dereceye giren takımlara ve sporculara madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci verirken, Bolu'ya altın madalya kazandıran sporcumuz için Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir tebrik mesajı yayınladı.  

BOLU GSİM'DEN TEBRİK

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı paylaşımda "3 Baraj, 3 Best Time ve Altın Madalya. Samsunda düzenlenen 11 Yaş Türkiye Finalinde sporcumuz Esma  Kunuk 50m serbestte A3, 100m serbestte A2, 50m kurbağalamada A1, barajlarını geçerek altın madalya kazanmıştır. Sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ederiz" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.