Sakatlıkta, hastalıkta peşini bırakmıyor

22/01/2012
22
OCA
2012

Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Orhan Ak, Giresunspor ile oynanan karşılaşmayı, maçta görevli olan sağlık ekipleri ile Ambulans’tan takip ederken, oyundan 78. dakikada çıkan Veysel Cihan da kalan dakikaları ambulanstan izledi.


Hafta içerisinde Giresunspor maçının hazırlıklarına, grip olması nedeniyle katılamayan Orhan Ak, kırmızı beyazlıların Giresunspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı.

Boluspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni uzatma dakikalarına giden maçta 3-2 yenerek, kupadan saf dışı bıraktığı karşılaşmada 2 gol atarak maça damgasını vuran ve geçtiğimiz hafta oynanan İstanbul Güngörenspor maçında da sahadaki yerini alan tecrübeli futbolcu, Giresunspor karşılaşmasında görev alamazken, takım arkadaşlarını bu maçta yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı, maçta görevli olan sağlık ekipleriyle birlikte Ambulanstan izleyen tecrübeli futbolcunun yerine teknik direktör Özcan Kızıltan, Hakan Arslan’a görev verdi.

Koca Reis de katıldı

Karşılaşmaya ilk on birde başlayan ve karşılaşmanın 78. Dakikasında yerini Aydın Çetin’e bırakan Veysel Cihan’da, çayıyla birlikte Orhan’ın yanına gelerek maçı birlikte takip ettiler.

 


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.