Sakatlıklar moral bozuyor

07/12/2011
07
ARA
2011

Boluspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Günü tek idmanla tamamlayan ekibimiz Boluspor’da son haftaların formda ismi Hakan Arslan’ın sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.


Ligin 14.haftasını puansız kapatan ekibimiz Boluspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. Boluspor’da son haftaların formda ismi Hakan Arslan’ın sakatlığı teknik heyeti düşündürürken, Sercan ve Erkam’ın hafif sakatlıklarının son durumlarının hafta sonuna doğru belli olacak.

 

Günü sabah yaptığı çalışmaya tamamlayan kırmızı-beyazlı oyuncuların moralli ve istekli oldukları gözlemlendi. Çalışmaya düz koşu, açma germek hareketlerinden sonra 5’e 2’i ile devam eden kırmızı-beyazlılar antrenmanın ana bölümünde ise bire bir dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. Dayanaklılık ve kuvvet çalışmasında oyuncuların adeta pestilini çıkartan teknik direktör Cihat Arslan “Performansınız çok iyi. Bu istek ve arzuyu sizden her maç bekliyorum” dedi.

 

Ferhat yine katılamadı

 

Kırmızı-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaptı. Antrenmana Boluspor’dan ayrılmak isteyen sol kanat oyuncusu Doğan Altınkaya ve tedavi için Ankara olan Ferhat Kiraz katılmadı. Antrenman soğuma hareketleriyle son buldu. Ekibimiz Boluspor, perşembe sabahı yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek. 
 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.