Sakat ve hastAlıklar peşimizi bırakmıyor

20/01/2012
20
OCA
2012

Hafta başından buyana Giresunspor maçı hazırlıklarını halı sahada sürdüren kırmızı-beyazlılar, son çalışmasını sentetik sahada yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Omar Wade katılmazken, grip olan Orhan Ak ve Ferhat Kiraz takımdan ayrı düz koşu yaptı.

  

Sahasında yarın (pazar)  Giresunspor’u konuk edecek olan Boluspor, son çalışmasını sentetik sahada yaptığı taktik çalışmayla hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Omar Wade katılmazken, grip olan Orhan Ak ve Ferhat Kiraz takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2’i oynadı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde taktiksel çalışma yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanı soğuma hareketleriyle sonlandırırken, bugün yapacağı ter idmanından sonra tesislerde kampa girecek.

 

Orhan ve Ferhat düz koşu yaptı

 

İlimizde havaların soğuk gitmesinden dolayı grip olan tecrübeli oyuncu Orhan Ak ve Ferhat Kiraz, sentetik sahada yapılan antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu oyuncuların Giresunspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

 

 Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın zorlu Giresunspor maçında sahaya nasıl bir kadroyla çıkacağı merak ediliyor. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.