SAKARYASPOR TARAFTARI ORTALIĞI DAĞITTI GİTTİ

12/11/2023
12
KAS
2023

Trendyol 12. hafta maçında Bolu'da Boluspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelirken konuk ekibin taraftarı maçın bitimi ile birlikte stadyumda kendilerine ayrılan bölümde ne varsa dağıttılar gittiler. Ortaya çıkan görüntüler ise "Resmen, ayıptır, günahtır" dedirtti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarlar stattan ayrılırken ortalığı birbirine kattı. Deplasman tribününde bulunan koltukları kıran bir grup, deplasman tribünü tuvaletlerinde cam, çerçeve, lavabo, musluk, kapı, güvenlik kamerasını kırarak maddi hasara yol açtı.

Konuk ekibin 3-2 kazandığı maçın sonunda Sakaryaspor tarftarı ile futbolcuları galibiyeti kutlarken, sttan ayrılmadan bulundukları bölümde herşeye zarar verdiler. Koltukları kıran, tuvaletlerde lavobaları, camları kıran Sakaryaspor taraftarı giderken arkasında resmen enkaz bıraktılar. Reklam tabelalarına kadar önüne gelen herşeyi kıran, döken, dağıtan Sakaryaspor taraftarının bıraktığı tahribat, Boluspor tarafından tutulacak tutanak ile konuk ekibe ödettirilecek. 

İŞTE O TAHRİBATTAN BAZI FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN.. 

3 yorum yapılmış

  • Kockoroglu 12 Kasım 2023 • 17:48

    Ahh ah o tangalılardan birini elime bi geçirivereydim orda bak neler ödetirdim...

  • Alp 12 Kasım 2023 • 20:02

    Sorsan hepsi kendisini vatansever olduğunu söyler

  • yuksel 12 Kasım 2023 • 22:02

    iyide bu terbiyesizlik.vatan hainliği...TÜRK-TÜRKe bunu yaparsa elin gavuru ne yapsa haklı....demek savaş çıksa ilk önce bizim millet birbirine girer....bu kadar şey kırılırken bu güvenlik.polis ne işe yararlar..havvaya duruyorlar..orda....

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.