SAİT HOCADAN FUTBOLCULARINA TARİHİ KONUŞMA

24/03/2018
24
MAR
2018

Boluspor Spor Toto 1. Lig 29. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman dar alan çalışması ile devam ederken, stretching ile sona erdi.

Gaziantepspor maçının hazırlıkları yarın verilecek aranın ardından Pazartesi günü gerçekleştirilecek antrenman ile devam edecek.

SAİT HOCADAN FUTBOLCULARINA TARİHİ KONUŞMA

Çalışma öncesi oyuncularına ile saha içinde bir konuşma yapan teknik direktör Sait Karafırtınalar "Şimdi geçtiğimiz maçları ve Fenerbahçe maçını unutun. Önümüzde çok önemli bir 6 maç var. Sizlerden rica ediyorum bu 6 maç için kendinize çok iyi bakın. ilk ikiden olursa 6, play-off'tan olursa 9 maçlık bir sürecimiz var. Bazı şeyleri kafanızdan silin ve bu maçlara odaklanın. Çok değil ömrünüzden 6 maçlık gerekirse 9 maçlık bir zaman dilimi istiyorum. Ben de sizde süper ligi istiyoruz. Boluspor'u süper lige çıkaran teknik heyet ve futbolcular olarak kariyerimize bir başarı ekleyelim. Bunu başaracak kapasite, yetenek ve istek hepsi sizde var. Özel hayatımıza dikkat edelim. Kendimizi maçlara verelim. Hedefimiz süper ligi" dedi. 

     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.