SAİT HOCA KAÇ TRANSFER DAHA YAPILACAĞINI AÇIKLADI

27/06/2022
27
HAZ
2022

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yeni sezonun ilk çalışmaısna yaptığı açıklamada takıma yeni katılacak olan futbolcuların olacağını belirtti. 

"Bolu'da çok güzel şeyler yaşadık. Daha iyilerini yaşamak için geldik.Camiayla birlikte güzel şeylere imza atmak istiyoruz." diyen Karafırtınalar "Takıma 3-4 tane daha oyuncu almak istiyoruz. Bu sene çok zorlu bir lig geçecek. Yukarıdan düşenler, aşağıdan gelenler çok güçlü. Onlarla mücadele edebilmemiz için transfer şarttı." şeklinde konuştu.

Takımdan ayrılan oyuncuların bulunduğunu belirten Karafırtınalar, "Yeni gelenler mutlaka açığı dolduracaktır. Çok kısa sürede uyumu halledip, başarılı olmak istiyoruz." dedi.

Karafırtınalar, hazırlıklar için 6-7 haftanın yeterli olacağını vurgulayarak, ilk etapta sadece bir hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini kaydetti.

Kurban Bayramı'nın ardından 2 hazırlık maçı gerçekleştirmeyi planladıklarını vurgulayan Karafırtınalar, lig öncesi bir tane daha hazırlık maçı oynayıp, sezona en iyi şekilde başlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.