SAİT HOCA 20 HAFTADA NELER YAPTI?

09/04/2018
09
NİS
2018

Boluspor'da teknik direktör Fuar Çapa ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen tecrübeli hoca Sait Karafırtınalar ligde Boluspor ile 20'inci maçını geride bıraktı. İşte bu 20 haftada Sait hocanın karnesi; 

Spor 14 ...Özel haber...

Boluspor'da Sait Karafırtınalar takımın başında çıktığı 20 maçta 13 galibiyet aldı. 3 kez berabere kaldığı maçların sadece 4'in den mağlubiyetle ayrıldı. Sait hocalı Boluspor Denizlispor, BB Erzumrumspor ve Samsunspor ile berabere kalırken, deplasmanda İstanbulspor, Gazişehir Gaziantep ve iç sahada Ümraniyespor ve Rizespor'a ise trajik maçlar sonrası yenildi. Diğer 13 maçta ise Boluspor hanesine 3'er puanları yazdırmayı başardı.

SON 20 HAFTANIN LİDERİ BOLUSPOR

Bu 20 haftada Sait Karafırtınalar'lı Boluspor ligin en iyi ekibi oldu. 2.10 puan ortalaması ile 20 maçta 42 puan toplayan Boluspor bu haftanın lideri Ç. Rizespor'un bile 1 puanla önüne geçti. 

SAİT HOCA GOL YEMEYEN BİR EKİP YARATTI

Boluspor bu dönemde ligin açık ara ile en az gol yiyen ekibi oldu. İlk 10 haftada 11 gol atarak kalesinde tam 15 gol gören Boluspor Sait hocanın gelişi ile birlikte kalesini neredeyse gole kapattı. Kırmızı beyazlı ekip 20 maçta kalesinde sadece 10 gol gördü ve bu 20 haftada rakip fileleri tam 33 kez havalandırmayı başardı. Maç başına yarım gol (0,5) yiyen Boluspor rakip filelere maç başına 1,65 gol göndermeyi başardı.

GENEL TOPLAMDA LİGİN EN AZ GOL YİYEN EKİBİYİZ

Ve 30. hafta sonu itibariyle Boluspor ligin en az gol (30 maçta 25 gol)  yiyen ekibi olmayı başardı. En yakın rakiplerinden Gazişehir FK 27 golle ligin en az gol yiyen bir diğer ekibi.

TRANSFER YAPMADAN MEVCUT KADRO İLE

Sezon başında kurulan takımla yoluna devam eden ve devre arası transfer yapmayarak Boluspor'un mevcut kadrosu ile yoluna devam eden Sait Karafırtınalar'lı Boluspor 10. haftada 8 puanla 15'inci sıradaydı. Kırmızı beyazlı ekip 30. afta itibari ile önce ilk ikinin ardından Play-Of'un en güçlü adaylarından..      

BU SEZONA DAMGA VURDU

Bu rakamları ile Sait hoca ülkemizdeki profesyonel liglerde bu sezon yer alan takımların başındaki hocaların içinde en başarılı isimlerden olurken, Boluspor'da daha önceki yıllarda görev yapmış bir çok hocanın önünde yer aldı.

 

İŞTE SAİT HOCALI SON 20 HAFTANIN PUAN DURUMU;     

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.