Şahitler Vali ve Belediye Başkanı

02/02/2012
02
ŞUB
2012

Boluspor'da son haftaya damgasını vuran Gomis transferi dün resmileşirken bu oyuncu için Boluspor'u hep yanıdna desteği olan Valimiz İbrahim Özçimen ve Belediye başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın da katıldığı bir tören düzenlendi. Çok sayıda yönetici ve basın mensubu önünde 6 aylığına Boluspor'lu olan Gomis kırmızı beyazlı formayı giyerek basın poz verdi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir kadroya sahip olan ekibimizde imza törenine Vali İbrahim Özçimen ve belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'ın katılması zorlu maçlar öncesi birlik ve beraberlik mesajı veriyor şeklinde yorumlandı.


Törende bir konuşma yapan başkan Necip Çarıkcı " Dün akşam Gomis'le  prensipte anlaşma sağladık. Evrakları ile ilgili bir sıkıntı vardı onun için açıklama yapmamıştık. Kendisiyle 6 aylık mukavele imzaladık. Gomis'in arkadaşı Omar Wade’nin de burada olması Boluspor için hayırlı olur. Son dört günde vize problemi yaşandı. 1 ay kadar sürebilecek bir vize için Sayın Valimiz büyük emek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Gomis transferi Bolu’ya camiamıza hayırlı olsun" dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.