SAHİDEN NE OLDU BİZİM ABANT? GÖLCÜK BUNGALOV EVLERİ?

21/07/2023
21
TEM
2023

Boluspor ekonomik sorunlar nedeniyle transferde neredeyse durma noktasına gelirken, artan maliyetlerde kulübün belini bükmeye devam ediyor. Verilen sözlerin tutulmadığı Boluspor'a bir çok etkili ve yetkili ise adeta sırtını dönmüş durumda.

Geçtiğimiz yıl borç ve temlik ödemekten başını çeviremeyen Boluspor, bu yılda hem artan maliyetler hem de bir kez daha verilen sözlerin tutulmaması nedeni ile kaderine terk edilmiş durumda. Çoğu yetkilinin eli boş olduğu için kapısını bile açmaya korktuğu ekibimiz yönetimin ve bazı esnaf ve iş insanların desteği ile ayakta durmaya çalışıyor. Tüm bunlara rağmen Abant'ın giriş ücretlerinin ve Gölcük'te atıl durumda olan Bungalov evlerin Boluspor 'a verileceği, verilmeye çalışılacağı söylense de henüz somut bir adım atılmış değil. Ağzına bir parmak bal çalınan Boluspor Abant ve Gölcük Bungalov evleri için umutlarını korurken bu iki önemli konuda haftalardır bir ilerleme kaydedilmiş olmaması yönetimi de kara kara düşündürüyor.   

Siyasilerin koltuk savaşları süre dursun  Boluspor için bir çaba gösterilmemesi camiayıda oldukça tedirgin ediyor. 

3 yorum yapılmış

  • Ahmet 21 Temmuz 2023 • 16:53

    Ocakcılara sormak lazım

  • Berat 22 Temmuz 2023 • 03:31

    Suçlu Cehape..,Bütün taraftarlar toplanıp Tanju Özcanı'da yanlarına alıp Ankara'ya Chp binasının önüne gidip Boluspora neden yardım edilmediğinin hesabını sormalılar.,Sonrada bir kırmızı beyaz futbol topunu parti bahçesine fırlatıp atmalılar..,

  • SG14 22 Temmuz 2023 • 17:01

    Bu sene ligde kalmamız büyük bir mucize olacak ,demedi demeyin ligde kalırsak bu büyük bir başarı olacak

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.