Sahaya kadar inerek, hocayı özelikle tebrik etti

25/03/2012
25
MAR
2012

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ı eleyerek, 3 gün aradan sonra ligde Tavşanlı Linyitspor maçından da galibiyetle çıkan Boluspor'da yüzler iyice gülmeye başladı. Maçın ardından başkan çarıkcı ve yöneticiler başarılı hocayı tebrik etmek için sahaya kadar indiler.  

 

 

Ligde geçtiğimiz hafta K.Erciyesspor’u yenerek ligde moral bulan Boluspor, sahasında oynadığı Tki Tavşanlı Linyispor’u 1-0 mağlup etti. Maç sonrası protokol tribününden uzun süre ayrılmayan Başkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler daha sonra tribünlere çağrılan teknik direktör Bahri Kaya’yı sahaya inerek tebrik etti. Teknik direktör Bahri Kaya’ya maç sonrası sarılarak teşekkür eden başkan Necip Çarıkçı ve yöneticiler başarılı hoca Kaya’yı tebrik ettiler. Bu birlik ve beraberlikten dolayı mutlu olduğunu belirten tecrübeli hoca başkan Necip Çarıkçı’ya sarılarak “Çok önemli bir 3 puan aldık başkanım. İnanın Beşiktaş maçından daha çok mutluyum” diyerek galibiyeti başkan Çarıkcı ve yöneticileriyle kutladı. 

 

Maç sonrası yapılan mini tebrik töreninde yöneticilerde birbirlerini kutlarken, haftalar sonra gülen yüzler dikkat çekti.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.