SAHADA 10 KİŞİ KALAN BOLUSPOR ADANA'DAN 1 PUANI KAPTI

13/01/2024
13
OCA
2024

Trendyol 1. ligde Boluspor 2. yarının ilk maçında deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı.

37. dakikada Kyamba'nın kırmızı kart gördüğü maçta ekibimizin golünü 30. dakikada yeni transfer Daniel Avramovski kaydetti. Karşılaşmaya 3 yeni transfer ile başlayan Boluspor sahada Çağlar, Posmac, Oğuz, Kubilay, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Kayamba, Avramovski, Batuhan, Kerem onbiri ile yer aldı. Kulübede ise İsmail, Bettaieb, Safa, Furkan, Erdem, Tolunay, Ercan, Diarra, Arda, Anıl aha sonra görev bekleyen isimler oldular. 

Maça iyi başlayan Boluspor ilk bölümde rakibini adeta sahadan silerken, başarılı futbolunu 30. dakikada yeni transfer Daniel Avramovski'nin attığı golle süsledi. Bu golden 7 dakika sonra ikinci sarı kart, ardından kırmızı kartı gören Kyamba ekibimizi sahada 10 kişi bıraktı. 

İlk devreyi 1-0 önde tamamlayan Boluspor 61. dakikada Dimitri Oberlin'şn golüne engel olamayınca ev sahibi ekip eşitliği sağladı. Kalan bölümlerde Adanaspor baskısını arttırsada, Boluspor rakibine üstünlük şansı vermedi ve iyi başladığı maçtan sahada 1 kişi eksik kalınca 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. 

Evindeki galibiyet hasreti 4 maça çıkan Adanaspor, puanını 20'ye çıkardı. Karşılaşmanın büyük bölümünü 1 kişi eksik oynayan Boluspor ise bu beraberlikle puanını 23'e yükseltti.

MAÇTAKİ TEK GOLÜMÜZÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

DAHA FAZLASI İÇİN iNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP ETMEYİ DE UNUTMAYIN!

 

4 yorum yapılmış

  • Alp 13 Ocak 2024 • 18:11

    Hakemin ucuz ilk sarı kartı 2 puandan etti.faul bile verilmeyecek pozisyon

  • HakanAkman 13 Ocak 2024 • 19:15

    Net bir forvet (pivot santrafor) ihtiyacı çok net görünüyor azeri oyuncu topu 1 metre sürüp boş kaleye atamadı ,hatta imkan olsa 2 adet forvet alınabilse ,Bettaip saç baş yoldurmaya devam ediyor nasıl transfer edilmiş ?????Eğer mümkünse (ilk 11 oynayacaksa) kanat oyuncu transferi ve Landel in boşluğu doldurmak gerekir.Olmazsa sıkıntı yaşanacak gibi duruyor.Lütfen transfer yapmak için faydasız oyuncu almayın.Syg

  • Haim 13 Ocak 2024 • 19:18

    Sarı kart görüp hala agrasif oynayan bir futbolcu oyunda tutulmaz, sonunda kazanacağınız maçta 10 kişi oynarsınız, birçokta sağ açıkta altarnatif olmasına rağmen?

  • ErcanErkln 19 Ocak 2024 • 07:15

    Kırmızı kart gören kayamba bence adana yolcusu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.