"ÇOK KEYİF VEREN BİR FUTBOL ORTAYA ÇIKMADI"

11/02/2024
11
ŞUB
2024

Trendyol 1.Lig’in 22.haftasında Boluspor sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlamaçıklamalarda bulundu.

Trendyol 1.Lig’in 22.haftasında Boluspor ile Kocaelispor, Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İki takım ilk yarıda bulduğu gollerle 1-1 berabere kaldı.

“Çok böyle keyif veren bir futbol ortaya çıkmadı”

Zeminin skora etkisi olduğunu ifade eden Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “ Tabii karşımızda son haftalarda çıkışta olan devre arasında yaptığı takviyelerle daha iyi bir takım görünümüne dönen, taraftarının da desteğini arkasına alan bir Boluspor vardı. Yani maçın zor olacağını biliyorduk. Tam istediğimiz gibi baskıyla başladık. Golü de bulduk. Aslında golden sonrasında da bir iki tane pozisyonumuz vardı. Sonrasında hiç pozisyon yoktu. Kendi kornere attığımız topun dönüşünde maalesef golü yedik. Oyunun büyük bölümünde aslında hani çok böyle keyif veren bir futbol ortaya çıkmadı. Bunu da tabii biraz bence zemininde payı vardı. Hiçbir şekilde mağduriyet olarak sunmuyorum. İkinci yarıda bölüm bölüm Boluspor iyi oynadı. Arada biz topu aldık, topa hakim olmaya çalıştık. Fakat net pozisyon olmadan ikinci yarıyı da öylece tamamladık. Maç, maalesef istemediğimiz bir şekilde bitti. Sonuçta 2 puan kaybına maalesef üzülüyoruz ama bu ligde bu puan kayıpları, zirveyi zorlayan takımların hepsi yaşıyorlar. Dileğimiz tabii bundan sonra yaşamamak. İyi bir maç olduğunu söyleyemem. Artık tabii yapmamız gereken bir iş, o da hem yeni transferlerimizin adaptasyonunu bir an evvel tamamlayıp daha iyi bir takım görüntüsüne ulaşabilmek. Üzgün olduğumu söylüyorum ama daha önümüzde çok uzun bir yol olduğu gerçeğiyle de, bir an evvel kaybettiğimiz iki puanın bize bir olumsuz hava oluşturmasına izin vermeden hemen önümüzdeki haftaya odaklanmak zorundayız. Daha fazla çalışıp biraz evvel söylediğim gibi yeni transferlerin takıma adaptasyonu ve entegresini yapıp istediğimiz kadroyu sahaya sürmek gerekiyor” diye konuştu
 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.