Sadece 2 ay görevde kalabildi

28/02/2012
28
ŞUB
2012

Boluspor’un başına devre arasında Cihat Arslan’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Özcan Kızıltan, bugün yönetim kuruluyla karşılıklı anlaşarak 1,5 yıllık sözleşmesini fesh etti.

 

Mersin İdmanyurdun’da başladı

 

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Mersin İY, Çanakkale Dardanel, F.Bahçe altyapısında çalışan Özcan Kızıltan, bir dönem Erdoğan Arıca'nın da yardımcılığına yaptı. Bucaspor’da iki ayrı dönemde teknik adam olarak çalışan Kızıltan, Bucaspor’u süper lige, sonraki sezon ise Göztepe’yi Bank Asya 1. ligine çıkardı. 2011-2012 sezonuna Göztepe’yle başlayan Kızıltan, ilk devrenin bitimine 1 hafta kala istifa ederek, devre arasında Boluspor’un başına getirildi ve Boluspor’la biri Türkiye kupası olmak kaydıyla 8 karşılaşmaya çıktı.

 

Kupa Gençlerbirliği’ni eledi

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.turda son dakika golüyle Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’ni eleyen Kızıltan, kupa Boluspor’a turu getirse de lig de istediği sonuçları alamadı.

 

İlk maçında 1 puan aldı

 

Geldiği günden beri istikrarsız sonuçlar alarak Göztepe maçı sonrası istifaya çağrılan Özcan Kızıltan, biri Türkiye kupası olmakla Boluspor’la çıktığı 8 karşılaşmadan 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.  Rakiplerine 9 gol atan kırmızı-beyazlılar kalesinde 8 karşılaşmada 6 gol gördü.

 

Sadece 9 puan toplayabildi

 

Boluspor’un başında çıktığı 7 lig karşılaşmasında sadece 9 puan toplaya bilen Kızıltan, istikrarsız sonuçlar karşısında yönetim kuruluyla bir araya gelerek 1,5 yıllık sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

 

Mağlup tamamladı

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.