RYAN BABEL "EV SAHİBİM YÜZDE 100 ZAM YAPTI"

18/07/2023
18
TEM
2023

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen Eyüpspor'un 36 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile Türkiye'nin mevcut ekonomik durumunu eleştirdi.

Türk Lirası ile birikim yapılmaz dedi

Türk Litasının değer kaybında Twitter hesabı üzerinden vurgu yapan Ryan Babel "Maaşınızı Türk Lirası üzerinden alıyorsanız ve emeklilik için birikim yapmaya çalışıyorsanız…. Yavaş yavaş paranın değeri sıfıra indirmeden hayat birikiminizi nasıl koruyabilirsiniz?" ifadeleriyle şikayet etti.

"Ev sahiplerinin başka şansı yok"

Ev sahibinin kira ücretine %100 zam yaptığını paylaşan Babel bu duruma "Ev sahibim kiraya %100 zam yaptı. Kur düşüşte olduğu için Türkiye'deki ev sahiplerinin kiraları çılgınca yükseltmekten başka neredeyse hiçbir seçeneği yok. 2013'te Türkiye'ye ilk geldiğimde 1 dolar, Türk Lirası ile 2.60 civarıydı. Bugün ise 26 lirayı geçti. Türk parasının değerindeki devasa düşüş." ifadeleri ile tepki gösterdi.

Ajansspor

2 yorum yapılmış

  • Berat 19 Temmuz 2023 • 03:34

    Eeee Türk milliyetçileri sus pus olmuş.,makam mevki peşine düşmüşler,Türk lirasını yerle yeksan edenlere destek vermişler.,adalet gitmiş,atalet gelmiş..Türk milletinin ümüğünü sıkanlara yancılık yapan Kafkas Türkü göçmeni olduğunu iddia edenler yatlarında sefa sürmeye devam etsinler.,Allah illaki varlığını zalimlere destek verenlerin üstünde gösterecektir..

  • yuksel 19 Temmuz 2023 • 17:19

    al işte elin gavuru anlamış bizim mallar hala anlayamıyor..yada sürünmeyi seviyor..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.