RİZE'DE KÜÇÜK BİR İŞ KAZASI

20/11/2022
20
KAS
2022

Spor Toto 1. Ligde zirve yarışı sürdüren Boluspor Rize deplasmanında özellikle ilk yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduğu maçı 1-0 kaybetti. Ev sahibi ekibin golü 72 dakikada penaltıdan geldi.

Çağlar, Tugay, Kayamba, Onur, Landel, Hakan, Balde, Burak, Bülent, Melih, Posmac onbiri ile çıktığımız maçta ekibimiz ilk yarıda ev sahibi Ç. Rizespor'a karşın üstün bir oyun sergiledi. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlılar ikinci yarı üstünlüğünü Rizespor'a kaptırsa da bu devrede de yine önemli pozisyonları golle sonuçlandıramadılar. Ev sahibi ekip 72. dakikadan penaltı ile öne geçince bu dakikadan sonra rakip kale de yine çok gözüken Boluspor istediği beraberlik golünü bulamadı ve mücadeleden puansız ayrılmak zorunda kaldı. 

Ligde 2. sıraya yükselebileceği şansı iyi değerlendiremeyen kırmızı beyazlılar 22 puanda kalırken, Rizespor Boluspor'u yakaladı. Boluspor haftaya sahasında Sakaryaspor'u konuk edecek.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Murat Erdoğan, Mehmet Kapluhan, Abdullah Uğur Sarı

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Mithat Pala, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç, Koray Altınay, Alper Potuk (Dk. 82 Benhur Keser), Emircan Altıntaş (Dk. 61 Kubilay Kanatsızkuş), Bolasie, Sefa Yılmaz (Dk. 70 Miya), Deniz Hümmet (Dk. 82 Papa)

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Onur Ulaş, Posmac, Bülent Cevahir (Dk. 69 Ercan Yazıcı), Tugay Kaçar, Landel (Dk. 85 Eray Ataseven), Burak Asan (Dk. 78 Gökhan Karadeniz), Melih Okutan (Dk. 69 Bregu), Kayamba (Dk. 85 Furkan Demir), Balde

Gol: Dk. 73 Bolasie (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 54 Burak Asan, Dk. 71 Ercan Yazıcı, Dk. 89 Balde (Dyonex Boluspor)

   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.