Rize deplasmanlarda daha mutlu oluyor (1-3)

18/03/2012
18
MAR
2012

Bank Asya 1. ligde Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Konyaspor, son haftaların flaş ekibi Çaykur Rizespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı.

FIFA'nın transfer yasağı nedeniyle ligin ilk yarısında zor günler geçiren Konyaspor, Kasımpaşa'nın yenildiği haftada önemli bir fırsattan yararlanamadı. Giray Bulak'ın gelişinin ardından çıkışa geçen Çaykur Rizespor ise, Konyaspor'u 3-1 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı.  

Maçta daha etkili olan Konyaspor, aradığı gole 15'inci dakikada ulaştı. Kazanılan penaltı vuruşunda Marcin Robak topu ve kaleci Ramazan'ı ayrı köşelere gönderirken takımını 1-0 öne geçirdi. 

Konuk ekibin golü gecikmedi. 18'inci dakikada Murat Sözgelmez skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda evsahibi ekibin baskılı oyunu sonuç getirmezken gole ulaşan ekip konuk Çaykur Rizespor oldu. Sonradan oyuna giren Ramazan cezasahası içerisinde topu kaleci Pawelec'in yanından ağlara gönderirken konuk ekibi 2-1 öne geçirdi. 


Maç bu skorla bitecek derken dört dakika uzatma süresi gösterilen karşılaşmada son sözü Bikoko söyledi. Uzatmalarda sahneye çıkan Bikoko attığı golle Çaykur Rizespor'u 3-1'lik galibiyete taşıdı. Bikoko bu sezon Bank Asya 1. Lig'de 15. golünü attı. 

Konyaspor sahadan boynu bükük ayrılırken, üç puanı hanesine yazdıran Çaykur Rizespor puanını 42'ye çıkardı ve Kasımpaşa'nın da yenildiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı. 

Çaykur Rizespor'a yenilen Konyaspor ise Konyaspor, 45 puanda kaldı. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.