Resmi ilk imzayı bu isim attı. 2 yıllık tamam!

11/06/2013
11
HAZ
2013

Boluspor'da Alp Ergin'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı. Tesislerde yapılan imza töreninde başkan İnceayan mevcut kadroyu korumak istediklerini bu anlamda başarılı futbolcu ile yeniden anlaştıklarını belirtti.

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Alp Ergin, sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Boluspor’ da gösterdiği performansla yıldızlaşan Alp Ergin görüşmelerin ardından Başkan Mehmet İnceayan ve transfer komitesi önünde resmi imzayı attı.


“İSKELET KADROMUZU KORUMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde konuşan Başkan Mehmet İnceayan; “İskelet kadromuzu korumak istiyoruz. Neticede en çok kalmasını istediğimiz ve kadronun yapısını oluşturan Alp Ergin’e birçok teklif vardı. Bizde bu oyuncu ile yaptığımız görüşmelerde fedakârlık yaparak sözleşmesini bir yıl daha uzattık. İyi bir kadro kurmamız lazım hedefimiz ne kadar ilk 6 desek de hedefimiz ilk 3 içinde olmak” dedi.

“BOLUSPOR’UN BÖYLE GÜZEL OYUNCULARA İHTİYACI VAR”

Başkan yardımcılarından Cavit Demir ise şunları söyledi: “Boluspor’un böyle güzel oyunculara ihtiyacı var. Oyuncularımızın sözleşmeleri ne kadar da devam etse de, mevcut oyuncuların moral motivasyon açısından yeni sözleşme yapmak çok önemlidir. Ben transfer komitesine, başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah hedefe emin adımlarla gideceğiz.”

“HERKESE HAYIRLI OLSUN”

Transfer komitesinden Ahmet Ardahan ise yaptığı konuşmada; “İç transferde en büyük sorunumuz Alp Ergin’in kalması idi. İyi bir görüşmenin ardından her iki tarafta ikna oldu. Bizde tecrübeli oyuncumuzu Boluspor’a tekrar imza attırdık herkese hayırlı olsun.” dedi.

“İYİ BİR OYUNCUYU KADROMUZDA TUTTUK”

Başkan yardımcısı İsmail Semercioğlu; “İyi bir oyuncuyu kadromuzda tuttuk. Herkese hayırlı olsun. Alp tekrar yuvada kalması için büyük fedakârlık yaptık. Bizde Boluspor için her şeyi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

“İYİ BİR BOLUSPOR İZLETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Daha sonra sözleşmesini bir yıl daha uzatan Alp Ergin yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Buraya yeni yönetim ile tanışmaya ve fikirlerini almaya gelmiştim kafamda soru işaretleri vardı. Ama bunları biraz dağıtınca iyi insanların olduğunu gördüm.  Yönetici ağabeylerimde bana yaklaşımları iyi olunca hem ben hem de onlar fedakârlık yaptı. Bende onların isteğini kırmayıp Boluspor’da kalmayı kabul ettim. Yeni sezonda hep birlikte daha iyi Boluspor izletmek için çalışacağız.” dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.