Resmen Bolusporlu oldu

02/07/2013
02
TEM
2013

Boluspor transfer komitesi dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı yönetim, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen golcü oyuncu Emrah Metoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    

 

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Boluspor Yönetimi, dış transferde ince eleyip sık dokuyor. Dış transferde bir çok oyuncuyla görüşme yapan kırmızı-beyazlı yönetim santrafor arayışlarını sürdürüyor. PTT 1.Ligi bilen bir golcü oyuncuyla anlaşma sağlamak isteyen Boluspor Yönetimi, dün öğlen saatlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan golcü oyuncu Emrah Metoğlu’nu Bolu’ya getirdi. Boluspor transfer komitesiyle masaya oturan golcü oyuncu kendisini Boluspor'lu yapan imzayı attı.

 

“Büyük camiaya geldim”

 

Boluspor'la 3 yıllık anlaşma sağlayan golcü oyuncu Emrah Metoğlu; "Boluspor büyük bir camia. Burada olmaktan mutluyum. Boluspor'un hedefleri var. Benimde hedeflerim var. İnşallah uzun yıllar Boluspor'a hizmet ederim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

Emrah Metoğlu kimdir?

 

 

Doğum Yeri: Rize

Doğum Tarihi: 5 Haziran 1989

Uyruk: TC

Lisans Bilgileri Lisans No: 1705646

Kulüp: Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

Sözleşme Başlangıç T.: 3 Eylül 2012

Sözleşme Bitiş T.: 31 Mayıs 2013

Oynadığı takımlar: Salarha, Ç.Rizespor, Arsinspor, Ofspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

Maç Kategor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.