RESMEN 25 DAKİKADA DAĞILDIK (1-5)

24/12/2016
24
ARA
2016

TFF 1. ligin ilk yarısının son maçında puan cetvelindkei muhtemel rakibi Yeni Malatyaspor'u konuk eden Boluspor, beklemediği bir mağlubiyet aldı. Maçın ilk 25 dakikasında 3-1 geriye düşen Boluspor, sahada hiç bir varlık gösteremeyince 90 dakika sonunda skor 1-5 oldu ve ağır bir yara aldı.

GOLLER

Evkur Yeni Malatyaspor'un golleri 9, 18 ve 41. dakikalarda Eren Tozlu, 25' İrfan Başaran ve 71. dakikada Mickael Pereira'dan geldi. Bolsupor'un karşılaşmadaki tek golünü 14. dakikada Mamadou Diarra kaydetti.

İKİ HAFTADA AVERAJ TAKIM OLDUK

Lige iyi başlamasına rağmen ilk devrenin bitimine 6 hafta kala 4 mağlubiyet alan Boluspor ilk devreyi 16 maçta 26 puanla tamamladı. Kırmızı beyazlılar iki hafta liderlik koltuğuna oturmasına rağmen son iki maçında kalesinde tam 9 gol gördü ve hem sıralamada hem de averajda oldukça geriledi.

İLK 25 DAKİKADA DAĞILDIK

Yeni Malatyaspor karşısına ekibimiz kadro darlığında yine farklı bir on birle çıkmak zorunda kaldı. Anco'nun ve Andre Santos'un yokluğunda son haftalarda düşüş yaşayan ekibimiz bu maçada önemli iki oyuncusundan yoksun çıktı.  Konuk Yeni Malatya ilk 25 dakikada Eren Tozlu'nun iki ve İrfan Başaran'ın tek golü ile 3 gol bulurken Boluspor Diarra ile 1-1'i yakalasa da  sahada üstün taraf olan Yeni Malatyaspor devreyi 4-1 önde tamamladı. Günün başarılı ismi Eren kendisinin 3. takımın 4. golünü 41'inci dakikada kaydetti.

BİR UMUTTU

İkinci yarıda Boluspor farkı azaltma çalışmalarında oyuna sonradan giren Santos ve Poepon ile iki net pozisyonu harcarken Yeni Malatyaspor 71. dakikada Pereira ile maçın skorunu belirledi. 

DİARRA'YA KIRMIZI, SEDAT'IN DİRSEĞİ ES GEÇİLDİ

Karşılaşmanın son bölümlerinde Diarra rakibine sert hareketi sonrası direk kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maçın 2. yarısında Yeni Malatyaspor'lu oyuncu Sedat Ağçay'In Emre'ye centilmenlik dışı dirseği cezasız kalan pozisyon oldu.    

Bu sonuçla 5 maç sonra galibiyetle tanışan Evkur Yeni Malatyaspor puanını 30'a yükseltti. Son 2 haftada 9 gol yiyen Boluspor ise 26 puanda kaldı.

 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Alper Ulusoy (İzmir), Volkan Narinç (Manisa), İbrahim Bozbey (İzmir), 4. hakem Emre Malok (İstanbul)

Boluspor: Erdi Yokuşlu (Dk.58 Melih Ağa), Özgür Özkaya (Dk.46 Andre Santos), Furkan Şeker, Renato Arapi, Mamadou Diarra, Hakan Arslan, Özgür İleri, Yusuf Emre Gültekin, Murat Yıldırım, Emre Kılınç, Rydell Poepon

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Caner Arıcı, Sedat Ağçay, Mehmet Sak (77.dk.Osman), Micheal Pereira, İrfan Başaran (83.dk.Mba), Eren Tozlu, Okechukwu Godson Azubuike, Sadık Çiftpınar, Boubacar Dialiba Diabang, Murat Akça

Goller: 9.dk.,18.dk.ve 41.dk.Eren, 25.dk.İrfan, 71.dk.Pereria (Y.Malatyaspor), 15.dk.Diarra (Boluspor)

Sarı Kartlar: DK 7: Mamadou Diarra (Boluspor), DK 10: Özgür Özkaya (Boluspor), DK 27: Michael Pereira (Yeni Malatyaspor), DK 45: Mehmet Sak (Yeni Malatyaspor), DK 52: Azubuike Godson (Yeni Malatyaspor), DK 52: Andre Santos (Boluspor), DK 53: Caner Arıcı (Yeni Malatyaspor), DK 70: Murat Yıldırım (Boluspor), DK 81: Sedat Ağçay (Yeni Malatyaspor)

Kırmızı Kart: DK 90: Mamadou Diarra (Boluspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.