RAKİPTE 3 ESKİ BOLUSPORLU

22/04/2023
22
NİS
2023

Boluspor'un bu haftaki rakibi deplasmanda Sakaryaspor. Yeşil-siyahlılarda daha önceden Boluspor formasını giyen 3 futbolcu bulunuyor.

Sakaryaspor'da forma giyen yıldız futbolcu Kabongo Kasongo, Odise Roshi ve Ümit Kurt da bir dönem Boluspor forması giyen isimler olarak dikkat çekiyor.

Kabongo Kasongo

Sakaryaspor'a sezon başında Boluspor'dan transfer olan ve 22 maçta 17 kez fileleri sarsarak gol krallığında zirvede bulunan yıldız golcü oyuncu Kabongo Kasongo, 2 de asiste imza attı. 1 Şubat 2021 tarihinde Boluspor'a Zamalek'ten gelen Kongolu forvet, kırmızı-beyazlı formayla 40 maçta görev yaparken, 17 gol ve 4 asiste imza atmıştı.

ODİSE ROSHİ
2021/2022 sezonunda Türkiye'ye Boluspor formasıyla ayak basan Arnavutluk Milli Takım oyuncusu Odise Roshi, kırmızı-beyazlı ekipte 28 maçta görev yaptı. Batı Karadeniz ekibinde 1 kez gol sevinci yaşayan sağ kanat oyuncusu 2 de asist sevinci yaşadı. Yeşil-siyahlılarda 20 maçta görev yapan oyuncu 1 gol 5 asist yaptı.

ÜMİT KURT

Sakaryaspor'un kaptanı Ümit Kurt 2019/2020 sezonunda Çaykur Rizespor'dan Boluspor'a transfer oldu. Bir buçuk yıl boyunca Boluspor forması giyen tecrübeli savunmacı, burada 44 maça çıktı. Ümit Kurt, kırmızı-beyazlı formayla 5 kez gol sevinci yaşadı, 1 de asiste imza attı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.