Rakip Şanlıurfaspor hocasını buldu

13/10/2013
13
EKİ
2013

Şanlıurfaspor yönetim kurulu yapmış olduğu toplantı sonrası Ömer Can Göksu ile devam kararı aldı. Boluspor’un gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağı Şnalıurfaspor’da teknik direktör krizi çözüldü. Şanlıurfaspor’un teknik adamlığına Ömer Can Göksü getirildi.

    İşte resmi açıklama; “Şanlıurfaspor yönetim kurulumuz yapmış olduğu toplantı sonrası mevcut hoca Ömer Can Göksu ile devam kararı aldı.

 

 

Dün akşam saatlerinde Şanlıurfaspor tesislerinde toplanan yönetim kurulumuz, Teknik direktör arayışlarından vazgeçtiğini deklare ederken, Tam destek verdiği Ömer Can Göksu ile sezon sonuna kadar çalışmaya karar verdi.

 

Ömer Can Göksu hoca ile yola devam edeceğiz, Yaptığımız toplantı sonra Ömer hocamıza güvenoyu çıktı, kendisine yönetim kurulu olarak güveniyoruz, Şanlıurfaspor’da şuana kadar çok başarılı bir grafik çiziyor, yönetim kurulu olarak ta sezon sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz”

 

Şanlıurfaspor’a katkısının olacağını düşünüyoruz, Şanlıurfaspor’un başında çıktığı maçlarda oynattığı oyunlar bizleri, taraftarı ve Kamuoyunu memnun etmiştir.

 

Şanlıurfaspor, Ömer hocanın kariyeri açısından da önemli bir hedef olacaktır diye ümit ediyoruz. Bugün itibari ile Futbolcular kulüpte toplanarak kendisinin başında olduğu idmanlar başlayacaktır. Yine bugün itibari ile kendi ekibini oluşturarak yola devam edecektir. Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak kendisine başarılar diliyoruz.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.