RAKİP ORDUSPOR GENÇLERLE GALİBİYET HEDEFLİYOR

23/01/2015
23
OCA
2015

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor karşısında galibiyet hedefliyor.

 

 

Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener yaptığı açıklamada, Antalya kampını tamamlayarak karayoluyla Bolu'ya geçtiklerini söyledi. 

Boluspor karşısında galibiyet hedeflediklerini belirten Şener, "Gençlerimizle sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Genç oyunculara kendilerinin ve teknik heyetin güveninin sonsuz olduğunu vurgulayan Şener, zor maçın kendilerini beklediğini aktardı. 

Onurlu bir mücadele ortaya koyup kendilerine yakışır bir futbol sergileyeceklerini dile getiren Şener, "Ligde 7 puana sahip bir takımız. Sıralamada ise son sıradayız. Bu tabloyu iyiye çevirmek hepimizin elinde. İnşallah ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlarız. Boluspor güçlü ve kaliteli ekip. İnşallah bütün olumsuzluklara rağmen kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Pazar günü oynayacakları maça Bolu ve çevresindeki taraftarları davet ettiklerini anlatan Şener, "Bu zor günlerimizde en çok onların desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarlarımızı Boluspor maçına davet ediyoruz. Oraya gelerek gençlerimize sahip çıksınlar ve moral versinler" ifadesini kullandı. 

Şener, kağıt üzerine favori takımı Boluspor olarak gösterildiğini ancak futbolda her an her şeyin olabileceği gerçeğinin unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.