RAKİP DENİZLİ'DE İŞTE SON DURUM, SON BİLGİLER

30/04/2014
30
NİS
2014

Boluspor cumartesi akşamı son yılların en kritik maçına çıkacak. Mutlak kazanması gereken maçta ekibimiz Denizlispor'u konuk edecek. Horozlarda Kahe ve Ilian Yordanov konuk ekibin en önemli silahları. İşte Denizlispor'un maç istatistiği ve son bilgileri...

PTT 1. ligde sezonun son maçı Bolu Atatürk stadyumunda oynanacak. 19:00'da başlayacak olan maçı mutlak kazanmak isteyen Boluspor, ligi orta sıralarda tamamlayan Denizlispor ile adeta ölüm kalım savaşına çıkacak. Ligde kalmak için avantajı eline geçiren Boluspor kazanması halinde diğer maçın sonucunu beklemeyecek.

Goller Kahe ve Yordanov'dan...

Konuk ekibin ise rahat ve tam kadro çıkacağı maç öncesi iki önemli golcüsüne Boluspor'un özel önlem alması gerekiyor. Teknik sorumlumuz Yılmaz Özen konuk ekibin iki golcüsü Kahe ve Yordanov'a özel önlem alması beklenirken, ligde takımlarına 17 gol kazandıran iki yabancının bu maçta sahada ilk 11'de çıkacağı öğrenildi. Kahe ligde 11 gol kaydederken, Yordanov ligde attığı 6 golle takımı adına skora katkıda bulunan isim oldu. Konuk ekipte ayrıca 5 golle Barış Örücü'de dikkat edilmesi gereken bir başka oyuncu. 

Son 6 maçtan 5 'ini kazandılar

Ligde rahat bir durumda bulunan Denizlispor artık gelecek sezonun planlarına başladı. İkinci yarıda bir ara ligde kalma mücadelesi veren ege temsilcisi son 6 maçın 5'ini kazanarak 46 puana ulaştı. Yeşil siyahlılar son altı haftada Manisaspor ve Fethiyespor'u deplasmanda, Kahramanmaraş, Tavşanlı Linyitspor ve Adanademirspor'u sahasında yenmeyi başardı. Denizlispor son 6 haftada oynadığı sadece İstanbul BŞB maçını kaybetti.

Horozlar deplasmanda beraberliği sevmiyor

Konuk ekip Denizlispor bu haftaya kadar tam 17 deplasman maçı oynadı. Yeşil siyahlı ekip bu 17 maçın 10'un da mağlup olurken, 7'sini kazandı. Ege temsilcisi oynadığı 17 deplasman maçında 19 gol attı kalesinde 28 gol gördü.

İlk maçı Boluspor kazanmıştı

Bu sezon ligde istediğini yapamayan Boluspor sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan maçı 2-0 kazanmayı başarmıştı. Ekibimizin gollerini Alican ve Emrah kaydetmişti. Bu iki oyuncunun da bu hafta sahaya ilk on birde sahaya çıkması bekleniyor.

Haber: Tahir Çetin / Harun Ceyhan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.