RAHAT OLUYORUZ... FUAT HOCA GELECEKTEN EMİN

11/11/2016
11
KAS
2016

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu. Çapa; “Bu hafta yaşadığımız son dakika da verilenler, verilmeyenler var. Bunlar sonuca etkili olabilir ama ben takımın oyunundan, takımın birlik ve beraberliğinden, çalışma hırsından, oyuncuların bireysel çalışmasından, gelişmesinden gayet mutluyuz ve memnunuz” ifadelerine yer verdi.

“SONUÇ OLARAK MEMNUN DEĞİLİZ”

Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Herkesin beklediği gibi üst düzey bir karşılaşma oldu. Maçtan sonradan çok sayıda kişi tarafından aranıp, iyi oynadığımızı söyleyen çok kişi oldu ama o sadece teselli anlamındaydı puan olarak bize yansımadı. Karşılaşmayı oyun anlamında değerlendirecek olursak, memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Ama sonuç olarak memnun değiliz. Etkenleri dışta da arayabiliriz ama bu bize bir şey kazandırmaz. İçte ararsak, daha doğru olur. İki tane net pozisyonumuz var. Değerlendiremedik. Rakibinde golden 10 dakika önce Soner’in kurtardığı bir kafa topu var. Onun dışında çok fazla pozisyon vermediğimizi düşünüyorum”

“SADECE İŞİMİZE KONSANTRE OLACAĞIZ”

Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, ligin 10’uncu haftasında oynadıkları Göztepe maçında kırmızı beyazlı oyunculara gösterilen kartlara da değinerek; “Maçın genelinde verilen kartlarla ilgili üzüntüm var. Çünkü bize verilen sarı kartlar, rakibe verilen sarı kartları değerlendirdiğimiz zaman çok üzücü çünkü maçın başında kaleci 18 dışına çıkıp topu eliyle alıyor. Sarı kart olması lazım, kırmızı kart olmaz. Gol tehlikesi olmadığından dolayı ama maalesef kart verilmedi. Penaltıdan sonraki pozisyon özellikle Berat’a yapılan faul, bunlarla ilgili çok fazla şey söyleyebiliriz ama bize çok şey kazandırmıyor. Türkiye’de zaten hakemler yeterince konuşuluyor, bizimde onlarla ilgili konuşmamız çok fazla bir şey ifade etmeyecek. Sadece işimize konsantre olacağız. Bundan sonraki karşılaşmalarda neler yapabiliriz onun çalışmasını yapacağız” şeklinde konuştu.

“RAKİP TAKIMLARDA HEP BİRBİRLERİ İLE KARŞILAŞACAK”

4 maçlık periyottan 8 puan alabilir miyiz düşüncesi içinde olduklarını ifade eden Çapa; “, 9 puan aldık gayet iyi. Bundan sonraki süreçte 6 karşılaşma var. İlk devre öncesi, bu 6 karşılaşmayı oynarken, rakip takımlarda hep birbirleri ile karşılaşacak. Biraz önce oyuncularımıza da söyledim. Bizim buradan almış olduğumuz her galibiyet sadece 3 puan değil, daha fazla puanlar hanemize yazdırmış olacak. Bunun bilinci ile bundan sonraki süreci değerlendirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ÇOK NEŞELİ VE MUTLU BİR ŞEKİLDE TESİSE GELDİLER”

Göztepe maçının ardından verilen 4 gün izin konusuna da açıklık getiren Çapa; "Belki tatil ile ilgili spekülasyonlar olabilir. Açıkçası çok basit. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların temposu çok yüksek geçti. Bundan sonraki süreci de gözden geçirmemiz lazım. 6 hafta içinde 9 tane karşılaşma oynayacağız. Bu süreçte oyun

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.