RABBİM "BOLUSPOR LİGDE KALSIN" DEDİ!

08/05/2022
08
MAY
2022

Spor Toto 1. Ligde düşme potasının hemen üstünde yer alan Boluspor ligin bitimine 3 hafta kala sahasında Sansunspor ile karşılaştı. Ekibimiz geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak hayati 3 puanı haneisne yazıdrmayı başardı. 

Neredeyse 2 sezondur taraftarsız maçlara çıkan kırmızı beyazlılar camianın yaşadığı birliktelikle hemen hemen tam dolu tribünlere oynadı. Maç öncesi şenlik havasını andıran Bolu Atatürk Stadyumuna çevre illerden ilçelerden yüzlerce taraftar geldi.

Ekibimiz sahaya Selmani, Fethi, Eray, Hakan, Gökhan, Roshi, Emin, Bülent, Abdurrahman, Berk, Balaj onbiri ile çıktı. Rybka, Bartu, Tugay, Kemal, Bregu, Arda Şengül, Novak, Kasongo, Ali, Arda Köksal yedek kulübesinde yer aldı.

Mücadeleye binlerce taraftarının desteğini arkasına alarak çıkan ekibimiz ilk bölümlerde etkili olsada konuk ekip 19. dakikada Polat ile 1-0 öne geçti. Geriye düşen ekibimiz maçı bırakmadı ve 29. dakikada Bekim Balaj ile skoru eşitlemeyi başardı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya iki ekipte kontrollü başlarken Boluspor 54. Dakikada Bekim Balaj ile 2. Golü buldu ve geriye düştüğü maçta öne geçmeyi başardı.  

Kalan bölümlerde oyunu soğutmayı başaran Boluspor zorlu mücadeleyi 2-1 kazanarak final gibi bir maçta 3 puana uzanmayı başardı.

Bu sonuçla ekibimiz 44 puana ulaşarak ligde kalma adına önemli bir avantaj elde etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.