PULAT "DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK"

12/08/2023
12
AĞU
2023

Adanaspor Teknik Direktörü Özhan Pulat bu karşılaşmanın, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Adanaspor'un oynadığı ilk maç olduğunu hatırlattı.

Bu nedenle çok önemli bir maç oynadıklarına vurgu yapan Pulat, "Depremden sonra ilk maçımız. 5,5 aylık bir süreç var. Burada oyuncularımın çoğu 5 aydır maç oynamıyordu. Bu travmadan çıkmaları önemliydi. Biz de oyuncularımıza hep şunu söyledik. Önce oyunumuza inandırdık. Sonra biz onlara inandık." dedi.

Pulat, rakiplerini bir hafta boyunca analiz ettiklerini anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle rakibin 4+4+2 oyununu bir hafta analiz edip ona göre antrenmanlar yaptık. Özelikle geride oyun kurarken 4+2+4 şeklinde ön alanda baskı yapınca orta sahadaki üstünlüğü ele geçirmek bizim için kaçınılmazdı. Rakip topla fazla oynamış görünse de alan parselizasyonunu iyi yapıp onlara merkezde hiçbir şekilde alan bırakmadık. Onları sürekli kendi sahasında hazırlık pasları yapmaya mecbur bıraktık."

Karşılaşma boyunca planladıkları şekilde mücadele ettiklerini anlatan Pulat, şu görüşleri dile getirdi:

"Topun karşısında iyi pozisyon aldık. Dersimize iyi çalıştık. Kazandığımız toplarla da çok olmayan ama işimizi görecek pozisyonlara girdik. Bugün bu takım gayret ve aklı birleştirip 4 ay sonra bir varoluş mücadelesi adına ilk adımı attı. Sadece bir maç kazandık. Bir galibiyet kazandık. Umarım savaş sonunda da bu takım hep mutlu olur."

1 yorum yapılmış

  • Deniz 13 Ağustos 2023 • 09:28

    Sanki Adana'da deprem oldu sahtekar herifler Adana'nın tek gerçeği adanademirspor.bunlar bunlar Adana'nın yüz karası

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.