PUANLARI KARDEŞ PAYI YAPIVERDİK

03/10/2021
03
EKİ
2021

TFF 1. Ligin 8. Haftasında ligin dibini yakından ilgilendiren maçta Boluspor Denizlispor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında da gol sesi çıkmayınca taraflar puanları paylaştılar.

Boluspor sahaya Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Odah, Novak, Roshi, Zahit, Ali, Abdurrahman onbiri ile çıktı. Kulübede ise  Ömer, Tugay, Hakan, Arda Şengül, Talha, Emin, Arda Köksal, Diyar, Bertu, Berk yer aldı.

Maça kontrollü başlayan iki ekipten Boluspor rakibi Denizlispor’a karşı bu devrede Eray, Bregu ve Roshi ile 3 net pozisyondan yararlanamadı. Konuk takım Denizlispor ise bu devrede 1 pozisyon bulurken, kalecimiz Selmani bu atakta Muğdat’a gol şansı vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da Boluspor rakibi Denizlispor’a karşın daha üstün bir oyun sergilerken, ekibimiz yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Konuk ekip zaman zaman çıktığı kontra ataklarla etkili olmaya çalışsa da maçta öne geçecek golü bulamadı.

90 dakikası golsüz sona eren maçta taraflar birer puanı paylaştılar. Bu sonuçla Boluspor puanını 8 yaparken, Denizlispor puanını 7 yaptı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Kemal Mavi, Abdullah Uğur Sarı

Beypiliç Boluspor: Selmani, Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Eray Ataseven (Dk. 83 Tugay Kacar), Bregu (Dk. 83 Arda Köksal), Odah, Novak (Dk. 71 Berk Yıldız), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Ali Keten, Abdurrahman Canlı (Dk. 90+2 Arda Hilmi Şengül)

Denizlispor: Stackhowiak, Hakan Çinemre, Onazi, Oğuz Yılmaz, Aissati (Dk. 89 Djedje), Schwechlen, Gökhan Süzen, Muhammed Gönülaçar, Mayi (Dk. 76 Tusha), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 63 İlhan Depe), Muğdat Çelik (Dk. 46 Mustafa Çeçenoğlu)

Sarı kart: Dk. 54 Fethi Özer (Beypiliç Boluspor), Dk. 54 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Denizlispor)

 

   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.