PTT 1. LİGİN YENİ TAKIMI ALP İLE MASAYA OTURMAK İSTİYOR

17/05/2014
17
MAY
2014

Boluspor'a 2010 yılında transfer olan ve ekibimizin en istikrarlı oyuncuları arasında gösterilen Alp Ergin'in PTT 1. ligin yeni takımlarından Altınordu'ya transferi yeniden gündeme geldi. Yeni Asır gazetesinin haberine göre Altınordu ile Alp'in masaya oturacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde bu takımla ismi geçen Alp yaptığı açıklamada henüz resmi bir transfer teklifinin gelmediğini belirtmişti.

Gazetenin haberi şöyle;

Bolusporlu Alp Şeytan yolunda

Altınordu, Boluspor'un 27 yaşındaki eski Altaylı yıldızı transfer ediyor.

PTT 1. Lig'e yükselen Altınordu'da yönetim transfere start verdi. İç transferde sözleşmesi biten Engin Güngör ve Özkan Toprak'la masaya oturacak yönetiminin Boluspor'un sağ kanat oyuncusu Alp Ergin için harekete geçtiği öğrenildi. Altay'dan 2010'da Boluspor'a giden 27 yaşındaki yıldız oyuncunun da transfere sıcak baktığı öğrenildi. Bugüne kadar PTT 1. Lig'de 186 karşılaşmada oynayıp 10 gol atan tecrübeli sağbek önümüzdeki günlerde Altınordu yönetimi ile masaya oturacağı bildirildi. Altınordu yönetiminin, alternatifi olmayan Kemal Cingirt'in yanına Bolusporlu Alp Ergin'i transfer ederek sağ bekteki sıkıntıyı aşmayı planladığı belirtiliyor.

Almanya harekatı

Dış transferde Avrupa'da araştırmalar yapan Altınordu, gurbetçi oyuncu transferinde de yol almak için düğmeye bastı. Sezon boyunca Belçika ve Hollanda'da geniş çaplı bir gurbetçi listesi oluşturan yönetimden Futbol Direktörü Murat Dizdar ile Genel Kaptan Sedat Gündoğdu Almanya'ya gitti. Dizdar'ın yaklaşık 1 hafta kalacağı belirtilen Almanya ziyaretinin sonunda 2 veya 3 oyuncuyu İzmir'e getirerek resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Antalya'daki UEFA A Lisans kursunu tamamlayıp İzmir'e döndü.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.