Profesyonel Disiplin Kurulu iyice şaşırdı

02/02/2012
02
ŞUB
2012

Sakaryaspor-Boluspor maçında, taraftarımızın koltukları kırdıkları iddiasıyla Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından savunmamız istendi. Sakaryaspor taraftarının 7 gol yemenin kuyruk acısıyla yaptığı bütün taşkınlıklar görmezlikten gelindi.  


Boluspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, taraftarlara uyarıda bulunulurken şampiyonluk yolunda daha dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapıldı. 


Boluspor Kulübü tarafından yapılan açıklama şu şekilde. 


Profesyonel Disiplin Kurulu Başkanlığınca kulübümüze gönderilen yazıda, 28.01.2012 tarihinde oynanan Sakaryaspor-Boluspor maçı için ”Seyircilerden bir grup müsabaka esnasında plastik koltukların üzerinde ayakta zıplayarak tezahürat yapması neticesinde koltukların kırılmasına sebebiyet vermişlerdir” denilmekte ve savunma istenmektedir. 


Boluspor olarak hem sahada hem de tribünlerde başarının hedeflendiği sezonda, bu tür olumsuz davranışlar sergileyen taraftarlar kulübümüze maddi ve manevi olarak zarar vermektedirler. 


Boluspor seyircisi almış olduğu lig terbiyesi ile Türkiyemize örnek olan ender seyirci topluluklarındandır. Ancak zaman zaman maç atmosferi ile yapılan yanlış hareketler kulübümüze zarar verdiği kadar taraftarlarımıza da zarar vermektedir. 


Boluspor’u seven taraftarlarımıza düşen görevse, yanlış hareketlerde bulunan seyircilere fırsat vermemek olmalıdır. Boluspor taraftarına yakışan da budur. 


Boluspor Kulübü Başkanlığı

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.