Potaya heyecan geldi. Serdar Hot yeniden Boluspor'da

25/08/2013
25
AĞU
2013

Boluspor Basketbol takımımı daha önce Boluspor forması giyen tecrübeli oyuncu Serdar Hot’u kadrosuna kattı. 1 yıl aradan sonra Boluspor Basketbol takımıyla yeniden anlaşan Serdar Hot, kulüp binasında düzenlenen törenle imzayı attı. Törene Boluspor Başkan Yardımcısı Cavit Demir, Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Basketbol Şube Sorumlusu Kağan Semercioğlu ve Basın sözcüsü Özgen Koca katıldı. 

Basketbol Şubesinin güçlenerek yoluna devam ettiğini söyleyen başkan yardımcımız Cavit Demir, “Boluspor sadece futboldan ibaret değil. Şu anda Bolu’da beko Basketbol Liginde mücadele eden takımlar kamp yapıyor. Bolu kamp merkezi haline geldi. Bu yüzden de basketbola özen göstermek zorundayız. Bu sezon basketbolda daha iyi olmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Salonların ağzına kadar dolu olmasını istiyoruz. Taraftarlarımız destek olursa heyecan daha da artar. Serdar’ın transferinde emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 

ÇITAYI YÜKSELTTİK

Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman ise, “Serdar daha önceki yıllarda da Boluspor’da oynamıştı. Kendisinden beklentilerimiz var. Çıtayı yükselttik. Boluspor olarak sporun her kulvarında olmak istiyoruz. 1 transferimiz daha olacak” diye konuştu. 

“İNŞALLAH İYİ OLUR”

İstanbul DSİ’den transfer olan Serdar Hot ise şöyle konuştu:

“2 yıl önce de Boluspor forması giymiştim. Yarım bıraktığımız işi tamamlamak için burayadım. İnşallah bu yıl iyi bir sezon olur.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.