Potada 2'de 2 ile yolumuza tam gaz devam...

03/11/2013
03
KAS
2013

Lig de ikinci karşılaşmasını sahasında taraftarının önünde oynayan Boluspor Basketbol takımı Doruk Güneşspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Boluspor’a oranla zayıf bir görüntü veren rakip takım  Doruk Güneşspor  farklı mağlup olmaktan kurtulamadı ve kırmızı beyazlılar karşılaşmayı  95-56 kazandı. 

Boluspor: Fırat, Can Çavin, Yunus Emre, Burak, Ramazan, Serhat, Gökhan, Serdar, Çağdaş (K), Mehmet, Ali

Doruk Güneşspor: Tünay, Bertuğ, Cem, Burak (K), Yasin, Ahmet, Ersin, Nuri Melih, Buğra Kağan, Furkan, Berkay


Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor basketbol takımı arka arkaya attığı basketlerle skoru bir anda 10-0 getirdi. Kırmızı beyazlı ekibimizin karşısında mücadele etmekte zorlanan Doruk Güneşspor dış ve pota altından yaptığı atışlardan sonuç almadı. İlk çeyrek 25-13 Boluspor üstünlüğü ile sonuçlandı.


Boluspor ikinci çeyreğede hızlı başladı ve attığı arka arkaya basketlerle skoru 28-13'e getirdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve bu iyi oyununu tamamen sahaya yansıtan Boluspor Basketbol takımı dış şutlar ve pota altında başarılı olunca farkı da giderek açtı. İkinci çeyrek de skor 52-23'e gelirken, Boluspor rahat bir oyun ortaya koymaya başladı ve soyunma odasına farklı bir sonuçla gitti. 


İkinci yarıda da rahat bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar mücadeleyi 95-56 kazanarak ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi.  

Boluspor'da Ali, Çağdaş ve Serhat 17, Fırat ve Gökhan 8, Burak Dündar, Mehmet ve Yunus 6, Serdar 5, Can 3, Burak Dadıç 2 sayı ile oynadı.

Karşılaşmayı çok sayıda taraftarla birlikte Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu, basketbol şube sorumluları ve bazı yöneticilerle birlikte Boluspor Basketbol şubesinin kurulmasında büyük emeği olan eski yönetici Fatih Yamaner'de izledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.