Play-off’a mağlubiyetle başladık!

15/05/2013
15
MAY
2013

Türkiye Basketbol 3. Lig Final Grubu karşılaşmalarında Büyükçekmece ile karşılaşan Boluspor Basketbol Takımı, ilk periyodunu önde bitirdiği karşılaşmada rakibine 69-88 mağlup oldu.

Boluspor Basketbol Takımı ile Büyükçekmece Basketbol Takımı arasında oynanan maça kırmızı beyazlı takım hızlı başladı. Mehmet Şen’in getirdiği hızlı toplarla skoru 4-0 getirdi. Ancak iki hücumdan eli boş dönünce Boluspor skor 4-4’e geldi. Daha sonra Levent ve Mehmet’in etkili oyunuyla fark tekrar 4 sayıya çıktı. Levent ve Ferit’in sayılarıyla skoru 12-4’e kadar getiren Boluspor rakibin hücumlarına sert savunmayla cevap vererek farkı korumayı bildi. İlk 5 dakika her şey Boluspor’un istediği gibi olurken Ramazan’ın üçlüğü ile fark 7 sayıya kadar çıktı. Cahit ve Levent’in dış sayılarıyla skor 23-15 kadar gelirken ilk periyot 25-19 Boluspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci periyoda hızlı başlayan iki takım skoru 27-21’e getirdi. İkinci periyodun kontrolünü de elinde tutan Boluspor Cahit’in etkili oyunuyla farkı 6 sayıda tutmayı bildi.

Büyük çekmece öne geçti

Boluspor etkili oyununu sürdürünce Büyükçekmece 2. Periyodun 5. Dakikasında mola aldı. Karşılıklı sayılarla ikinci periyot devam ederken Boluspor farkı kapanmasına izin vermedi. (34-28) Ancak hızlı hücuma çıkarak skor üreten Büyükçekmece ikinci periyotun son üç dakikasına girilirken skoru eşitleyerek 36-36 yaptı. İkinci periyodun son iki dakikasında maçta ilk kez öne geçen Büyükçekmece skoru 38-40’a getirdi. İlk yarının bitimine son 25 saniye kala Ramazan iki serbest atıştan faydalanamayınca Büyükçekmece farkı 3’e çıkardı. İlk yarı Büyükçekmece’nin 38-41 üstünlüğü ile tamamlandı. Oyunda bir türlü istediklerini yapamayan Boluspor Basketbol Takımı 3. Periyodun son dakikasına 50-66 geride girdi. 3.periyot Büyükçekmece’nin 51-68 üstünlüğü ile sonuçlandı. Büyükçekmece Basketbol Takımının 4. Periyottaki 3’lüğüne Levent ile karşılık verince skor 53-70’geldi. Maçın bitimine son 6 dakika kalırken Levent’in sayılarıyla tekrar maça tutunurken farkı 11 sayıya kadar indirdi. (59-70)

Boluspor’un 4. Periyotta da farkı kapatama çabaları sonuç vermeyince maç Büyükçekmece’nin 69-88 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.