“PLAY-OFF YOLUNDA GÜZEL BİR ADIM ATTIK”

13/02/2022
13
ŞUB
2022

THF Kadınlar 1. Liginde haftayı yine galibiyetle kapatan Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımımızda kırmızı beyazlı takımın antrenörü Sercan Marangoz mücadeleyi değerlendirdi.

Bolu Belediyespor Baş Antrenörü Sercan Marangoz, yedek ve sakatlıktan yeni çıkan oyunculara maçta şans verdiğini belirterek, “Ligde son sıralarda olan, Konya Hoca Ahmet Yesevi, yine bizler gibi altyapı ile mücadele eden bir ekip. Maçın başında biraz tutuk başladık. Eksik oyuncularımız, sakatlıklarımız vardı, onları denemek istedik. Daha az oynayan oyuncularla ilk yarıya, mücadeleye başladık. İlk yarı istediğimiz skoru alamadık, ikinci yarı biraz daha ideal kadromuzla oyuna girdik ve ağırlığımızı koyduk. Normalde zaten olması gereken bir sonuçtu. Puan sıralamasına göre bakarsak da. Sadece ilk yarı biraz daha sakatlıktan dönen ya da antrenman eksiği, maç eksiği olan oyuncularla devam ettik. Güzel bir galibiyet oldu bizim için” dedi.

“PLAY-OFF YOLUNDA GÜZEL BİR ADIM ATTIK”

Play-off maçları için güzel bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Marangoz, “Play-off yolunda güzel bir adım attık. İlk 4 play-off’da yer alıyor. Şu anda 4’üncü sıradayız. Muhtemelen de play-off’larda yer alacağız. Bir ya da iki maç daha alabilirsek kendi evimizde, play-offlar’da hedefimiz, Süper Lig için elimizden geldiğince mücadele etmek çocuklarımızla. Güzel bir galibiyet oldu. Herkesin ayağına, eline sağlık” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Bolu Belediyespor oyuncusu İrem Erkara ise, “Bir haftadır bu maça hazırlanıyoruz. Üst üste galibiyetler almak istiyoruz. Play-off çok yaklaştı bizim için.  İlk dörde kalıp Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı südrüyoruz.  Maç aldık mutluyuz” şeklinde konuştu.

KÖROĞLU GAZETESİ

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.