Play-Off grubunda Yeniçağa'dan Gerede'ye tek kurşun

03/02/2014
03
ŞUB
2014

Bolu 1. Amatör küme play-off karşılaşmaları Pazar günü oynanan maçlar ile star alırken, günün ikinci maçında Yeniçağaspor ile Geredespor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısında 1 gol bulan Yeniçağaspor rakibi Geredespor’u 1-0 mağlup ederek play-off’lara galibiyetle başlayan ikinci takım oldu.

Amatör Küme Play-off maçları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Günün ikinci maçında Yeniçağaspor ile Geredespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı ve atak başlayan Yeniçağaspor maçın henüz başlarında Geredespor kalesinde etkili oldu. Maçın ilerleyen bölümlerinden oyunun kontrolünü bir süre eline alan ve oyunu istediği gibi yönlendirmeye çalışan Geredespor, sağlı sollu ataklarla Yeniçağaspor kalesinde gol pozisyonlarına girmesine rağmen defansı geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti.

YENİÇAĞASPOR’A ‘CAN’ VERDİ

İlk 45 dakikada olduğu gibi ikinci yarının başlama düdüğü ile birlikte oyunun kontrolünü eline alan ve ilk yarıda ortaya koyduğu güzel futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Yeniçağaspor, Geredespor kalesinde gol pozisyonlarına girmesine rağmen çerçeveyi bir türlü tutturamadı. Sağlı sollu ataklar Geredespor kalesinde gol arayan Yeniçağaspor aradığı golü 72.dakika buldu. Yeniçağaspor’un etkili gol silahlarından olan Mehmet Can Taşdemir takımı Yeniçağaspor’u 1-0 öne geçiren golü Geredespor ağlarına gönderdi. Bu dakikadan sonra oyundan düşmesine rağmen çabuk toparlanan Geredespor, taraftarının da desteğini arkasına alarak Yeniçağaspor kalesine yüklenmeye başladı. Girdiği birçok net gol pozisyonundan yararlanamayan Geredespor, zaman, zaman kalesinde pozisyonlarda verdi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma 90 dakika sonunda Yeniçağspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı ve play-off yolunda büyük avantaj elde etti.

 

YENİÇAĞASPOR: Ceyhan***, Halil***, Gökhan***, Ali***, Turan**, Osman***, A.Kemal***, Alper***, Mehmet Can***, Volkan***, Metehan***

YEDEKLER: Ferdi, Emir, Sercan, Sezgin, Ener, Furkan,

ANTRENÖR: Mustafa Demirkesen

 

GEREDESPOR: Emre***, Okan**, Ferhat**, Bulut***, Mertcan***, Güvenç**, Gökhan***, Barış***, Deniz**, Serkan**, Doğan***

YEDEKLER: Sercan, Ertan, Nazif, Hasancan, Cengizh

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.