PENDİKSPOR BOLUSPOR MAÇI ÖNCESİ

03/09/2022
03
EYL
2022

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında deplasmanda Pendikspor’un konuğu olacak. Pazar günü saat 16.30’da başlayacak mücadele TRT Avaz ve Bein Sports 2 kanallarından naklen yayınlanacak.

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında sahasında karşılaştığı ve 2 penaltıdan yaralanamayıp, birçok yüzde yüzlük gol pozisyonunu harcadığı Altınordu maçında sahadan 1-1‘lik beraberlikle ayrıldı. Boluspor bu sezon sahasında oynadığı 2 maçta da galibiyetle tanışamadı. Sahasında 2 maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan kırmızı beyazlılar sadece 1 puan toplayabildi. Pendikspor ise sezonun ilk üç maçında 2 galibiyet alırken, bir maçta da berabere kaldı. Pendikspor geçen hafta Başkent deplasmanında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etmeyi başardı. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda saat 16.30’da başlayacak mücadelede Boluspor, Pendikspor maçını kazanıp, sahasında yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Karşılaşmada hakem Alper Akarsu düdük çalacak. Akarsu’nun yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Bahadır olacak. En son 2006 yılında karşılaşan iki ekibin arasında oynanan mücadelede İstanbul’da oynanan maçı Boluspor 3-1 kazanmıştı.

Boluspor geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı Altınordu maçında kazandığı 2 penaltı vuruşundan Ibrahima Balde ve Dejvi Bregu’nun ayağından yararlanamayıp, maçta 1 puana razı olmuştu. Kırmızı beyazlı ekibimiz, Pendikspor maçı hazırlıklarına son sürat devam ederken. Sait Karafırtınalar’ın maç öncesinde yaptığı açıklamasında Altınordu maçındaki olumsuzluklara değinerek, "Geri kalan 2 haftaya baktığımızda da 2 kırmızı kart, 60-70 dakika 10 kişi oynadık. Bana göre ilk 3 haftada tüm sezon yaşayacağımız şanssızlıkları yaşadık. Umarım böyle kalır" ifadelerini kullandı.

Deplasmanda Boluspor'u destekleyecek olan taraftarlarımız, Pendikspor maçı öncesinde maç biletlerini, passo.com.tr’den ve Siltaş Yapı Pendik Stadyumundan temin edebilecekler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.