PAZAR PAZAR BU HABERİ VERMEK İSTEMEZDİK AMA!

27/05/2023
27
MAY
2023

1992 yılından bu yana Bolu'da sporcu yetiştiren ulusal uluslararası başarıları ile Bolu'da spor'a büyük katkı sağlayan Bolu Belediyespor'un satılacağı ve tüm isim hakları ile Bolu'dan başka bir yere satılacağı iddia edildi. 3 bin sporcusu ile Bolu'da spor kulüplerinin en büyüğü olan Bolu Belediyespor'un göz göre göre düştüğü haller Bolu'da bir çok sporcu velisini tedirgin ediyor.

Yaklaşık 25-30 branşta ilimizin en büyük spor kulüplerinden biri olan Bolu Belediyespor kurulduğu yıldan bu yana en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Ekonomik olarak resmen kaderine terk edilen Bolu Belediyespor yavaş yavaş branşlarını bir bir kapatırken, kulübün lokomotifi voleybol branşının ile birlikte hentbol da süper ligi zorlayan Kadınlar 1. ligin deki ekibininde kapatılacağı öğrenildi. Bireysel branşlarının yanı sıra hem voleybol'da Sultanlar Liginde küme düşen, hem de hentbol'da adım adım geriye giden Bolu Belediyespor 3 bin sporcusu binlerce sporcu velisi ile adeta kaderine terk edildi. 

ÇALIŞANA, ESNAFA, HERKES HER YERE BORÇ…

Bolu Belediyesinin hiç bir destek vermediği yönetimin kapısını açmadığı Bolu Belediyespor'da çalışanlar, antrenörler, sporcular ücretlerini alamazken, kulübün Bolu'da  bir çok esnafa da borcunun olduğu öğrenildi. 

KULÜBÜ VE HAKLARINI KİM SATMAK İSTİYOR?

Alınan bilgiye göre kulübün hem kadınlar 1. liginde voleybol takımın hem de kadınlar 1. ligindeki hentbol takımının tüm haklarının başka illere satılmak istendiği belirtilirken, yaşanan kaos ve çelişki spor camiasında herkesin tepkisini çekiyor.  

SPOR CAMİASI ŞOKTA!

Bolu'da bir çok kulübü yaşatmak için spor taban birlikleri ve devlet tüm yetkilerini ve desteklerini kullanırken, Bolu Belediyespor gibi sayısal anlamda, ulusal anlamda, binlerce sporcu yetişten bir kulübün Bolu'dan gidecek olması, lig haklarının satılacak olması spor camiasını adeta şoka soktu. Yıllardır bu kulübü ayakta tutan, binlerce sporcuya destek veren bir kulübün Bolu'da kapanacak olması ilimizde sporun geldiği hali resmen ortaya koyuyor.. 

2 yorum yapılmış

  • Aydn 28 Mayıs 2023 • 11:19

    Keşke Boluspor'la birlesselerdi verin boluspor ve Belediyespor'u oktay ercana bari adam biseyler yapsın yıllardır aynı senaryo zaten küçük şehir ayrı ayrı takım kurmaya ne gerek var tek çatı altında toplanalım tek gerçek Boluspor olsun

  • Davut 28 Mayıs 2023 • 18:02

    Tanju özcan mısatıyo

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.