ÖZDEMİR VE TARAFTARLAR BU SEZONDAN UMUTLU

04/09/2020
04
EYL
2020

Boluspor'nu Beypiliç ile imzaladığı isim sponsorluğu anlaşması sonrası törene sürpriz bir şekilde katılan kırmızı beyazlı taraftarlara Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir teşekkür etti.

Tören sonrası taraftarla bir araya gelen Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir "Bu sezon çok daha güzel olacak. Pandemi dönemi olmasaydı, taraftarımızda maçlara gelseydi daha da güzel olacaktı" dedi. 

Boluspor taraftarına bışa kombine satsa taraftarımız alır diyen Özdemir "Bolu'da büyük ilgi var büyük heyecan var. Bu heyecan hayranım. Yurt  dışından il dışından arıyorlar maçlara gelmek istiyorlar ama Pandemi nedeniyle böyle şansız bir döneme denk geldik.  Ama her şeyde bir hayır vardır. Biz bu sene çok çok daha güzel olacağını düşünüyoruz. Tüm bu heyecan şehre yansıdı. Sponsorlarımıza yansıdı. Beypiliç Eminevim'e teşekkür ediyorum. Destek veren firmalara esnafımıza teşekkür ediyorum. Herkes taşın altına eline koydu" dedi. 

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir yaptığı açıklamaın devamında "Belediye olarak Boluspor'un her zaman yanındayız. Abdullah başkanımıza asla yalnız bırakmayacağımızı söylemiştik. Ben de Boluspor'un yönetimine girdim. Başkanlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Bolu, Boluspor ve Bolu Belediyeyi ayırt etmemek lazım. Tüm Bolu kulübüne sahip çıktı. Herkes destek veriyor. Yönetim çok güçlü bir şekilde oluştu. Son yılların en güçlü yönetimi oldu diyebiliriz. Ama ondan sonra bir başarı bekliyoruz. Hep birlikte başaracağız" dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.