Özçelik, "Her anlamda fark yarattık"

17/05/2013
17
MAY
2013

Boluspor Basketbol Takımı Yürütme Kurulu Üyesi Rahmi Özçelik, TB3L Final grubu karşılaşmalarında 12 Dev Adamı yalnız bırakmazken, kırmızı beyazlılarla ilgili sezonun değerlendirmesini yaptı.

 

Boluspor Basketbol yürütme kurulu üyesi Rahmi Özçelik, Kuşadası’nda devam eden 3. Lig final grubu karşılaşmaları devam ederken, basın mensuplarına sezonu değerlendirdi. Özçelik, açıklamasına “Biz hep inandık ve bu sene bu işi başaracağımıza inandık. Baktığımız zaman ölüm grubu dedikleri Pamukkale ve Adanaspor’un olduğu ve çıkmalarına kesin gözüyle bakılan 2 takımı eledik ve buradayız. Bütün basketbol camiası da bizi fovari olarak görüyor ve 2.Lige çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Bir aile olmayı becerdik”

İnanın şunu söylemek istiyorum. Biz hep inandık. Geçen sene yarı finalde Işıkspor’a yenildik ama bu sene biz bu işi yapacağımıza inandık. Bir aile olmayı becerdik. Buralara kadar hep zorlu gruplardan geldik. Baktığımız zaman ölüm grubu dedikleri Pamukkale ve Adanaspor’un olduğu ve çıkmalarına kesin gözüyle bakılan 2 takımı eledik ve buradayız. Bütün basketbol camiası da bizi fovari olarak görüyor ve 2.Lige çıkacağımıza inanıyoruz.

“Çok zorlu maçlar oynadık”

Buraya gelene kadar çok zorlu maçlar oynadık. Buraya gelmek hiç kolay olmadı bizim için. Şimdi baktığımıza zaman Büyükçekmece Adanaspor’la birlikte ligde çok ciddi yatırımlar yapan bir takım ve Büyükçekmece’nin kadrosuna baktığımız zaman, bir üst ligin oyuncularının oynadığını görürsünüz. Oyuncularımızın üzerinde bir stres vardı. Ama yenilsek de İTÜ maçını alacağımızı biliyorduk. İTÜ maçı bizim dönüm noktamızdı. Büyükçekmece den sonra diğer bir foveri de İTÜ dür. &C

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.