Özcan Kızıltan'dan açıklamalar

26/01/2012
26
OCA
2012

 

 Boluspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada iyi bir performans sergileyen ancak yaşadığı sakatlık sonucu oyundan çıkan ve İstanbul Güngörenspor ile Giresunspor karşılaşmalarında forma giyemeyen siyahi oyuncu Wade’in bu hafta oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasının kadrosunda yer alıp alamayacağı cuma günü yapılacak antrenmandan sonra belli olacak. 

 
Teknik direktör Özcan Kızıltan, Omar Wade’in ilk maçı olmasına rağmen Gençlerbirliği karşılaşmasında gösterdiği performansın kendilerini, taraftarları ve bolu medyasını heyecanlandırdığını belirterek, “Güngören ve Giresunspor maçlarında adalesindeki sıkıntısından dolayı kullanamadık. Herkes Omar Wade’yi bekliyor bizde onu bekliyoruz. Şuanda sakatlığı ile ilgili bir sıkıntı gözükmüyor. Cuma günü son durumuna bakacağız. Kenan, Omar Wade, Ferhat ön bölgede hakikaten etkili oyunculara sahip olduk. Bu da bizi kalan 16 maçta çok avantajlı hale getirebilir.” dedi. 
 

“Transfer bitmez” 

Transfer çalışmalarını noktalamadıklarının da altını çizen Kızıltan, şöyle konuştu;

“Transfer bitmez. Her geçen gün çok cazip oyuncular ortaya çıkıyor. Bize ekstra güç katabilecek oyuncular olursa, çok olmamakla birlikte cazip olursa değerlendirilebilir.”

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.