Özcan Kızıltan öyle bir şaka yaptı ki...

07/02/2012
07
ŞUB
2012

Boluspor’un genç oyuncusu Emre Kılınç, dün yapılan idmana geç kalınca sahaya koşarak geldi. Hemen idmana çıkmaya hazırlanan oyuncuyu takım kaptanı Atacan uyararak, “Kardeşim önce hocamızın yanına git” dedi. Özcan Kızıltan’ın yanına giden Emre, okul nedeniyle 5 dakika geciktiğini söyledi. Daha sonra idmana katıldı.
  
İki yıldan bu yana kırmızı beyazlı camianın umudu haline gelen genç yetenek Emre Kılınç, 15 günlük sömestre tatilinin ardından okuluna başladı. Ancak, eğitim öğretimin ilk günü genç oyuncu için bir hayli yorucu geçti. Hatta idmana bile gecikti. Boluspor, saat 15:00’de idman yaparken, Emre Kılınç ise okulundan yeni çıkmıştı. Aklı antrenmanda olan genç oyuncu koşarak tesislere geldi. Hemen okul kıyafetlerini çıkarıp idman kıyafetlerini giyen Emre, koşarak sahaya geldi. Takım arkadaşlarının düz koşu yaptığını gören Emre, aralarına katılmaya hazırlanırken, takım kaptanı Atacan, genç oyuncuyu seslendi. Atacan, “Emre, önce hocanın yanına git kardeşim, görün öyle gel” dedi.
 
 

Kızıltan şaka yaptı 

 Bunun üzerine Emre Kılınç hemen Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın yanına giderek antrenmana geç kaldığı için özür diledi. Özcan Kızıltan da genç yıldızına şaka yaparak, “Hem geç kalıyorsun, bir de sahaya koşarak gelip araya karışıyorsun” dedi. Bunun üzerine biraz duraklayan Emre, Özcan Kızıltan’ın şaka yaptığını söylemesiyle rahatladı. Kızıltan, “Haydi şimdi antrenmanına devam et bakalım” diyerek kahkahayı patlattı. 


Kaynak: www.ozgurbolu.com
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.