ÖYLE BÖYLE DEĞİL!. MÜTHİŞ BİR 3 PUAN

12/11/2022
12
KAS
2022

Spor Toto 1. ligin 13. haftasında Boluspor son haftaların formada takımı Y. Malatyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

temposu olukça yüksek olan mücadelede ekibimiz ilk yarıa daha üstün gibi gözükse de ikinci yarıda bulduğu Naby Oulare'nin 84. dakikada attığı tek golle mücadeleyi 1-0 galip tamamladı.  İkinci yarıda konuk ekip daha atak ve kalemizde daha çok gol pozisyonu bulsa da kalecimiz Çağlar ile birlikte savunmamız bu bölömde hiç hata yapmadı. Boluspor'un üstün olduğu ilk yarıda ekibimiz buduğu pozisyonları gole çeviremeyince ekibimiz soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitmek zorunda kaldı. 

Bu sonuçla Bolupor ligde 2. sıraya yükselirken puanını 22 yaptı.   

Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğumuz yüzde yüzlük gollerle ilk yarıda sonuca gideceğimiz maçı müsabakanın 85’nci dakikasında gecenin de kahramanı olan Oulare’nin ayağından bulduğumuz golle 1-0 kazanmasını bildik.

Zevkli ve her iki takımın da karşılıklı gol pozisyonlarına sahne olan karşılaşmada ekibimiz daha çok topa hakim olan ve net pozisyonlar yakalayan taraf oldu.

Karşılaşmada orta hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe, yardımcı hakemliklerini ise Erkan Akbulut, Hüsnü Emre Çelimli yaptılar.

Ekibimiz Dyorex Boluspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar sahaya; Çağlar Şahin Akbaba, Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Bülent Cevahir, Tugay Kaçar, Landel, Burak Asan, Kayamba, Bregu ve Balde on biriyle sahaya çıktı.

Yeni Malatyaspor da ise Hasan Özer sahada; Abdulsamet, Awuku, Arda Hilmi Şengül, Ersan Yasa, Buğra Çağıran, Doğukan Emeksiz, Ogün Özçiçek, Donsah, Osman Hagi, Mert Miraç Altıntaş ve Aly Malle forma şansı buldu.

Karşılaşmanın ilk 18 dakikasında rakip takım Yeni Malatyaspor’un sahasına oyunu yıkan ve baskılı oynayan ekibimiz Dyorex Bolsupor karşılaşmanın Balde’nin 2, Landel ve Bregu’yla yakaladığımız yüzde yüz gollük pozisyonlardan yararlanamadık.

İlk yarıda Boluspor topa daha çok hâkim olan ve atak geliştiren takım olurken, misafir takım Yeni Malatyaspor ani ataklarla kalemize gelmeye çalıştı. İlk yarı her iki takımın müthiş mücadelesiyle geçerken, her iki kalede de çok net pozisyonlardan futbolcular yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ekibimiz Bregu’nun yerine Furkan Demir’i oyuna sokarak başladı. Maçın ilk yarısında 15 dakikalık bölüm ikinci yarıda olduğu gibi yine karşılıklı ataklarla geçti.

Karşılaşmanın 61’nci dakikasında ani atağa çıkan konuk Yeni Malatyaspor’da kalecimiz Çağları da geçerek topu kalemize gönderen Hagi Osman’ın topunu defansımızın başarılı oyuncusu Oulare çizgi üzerinden çıkardı.

Karşılaşmanın 63’ncü dakikasında ekibimizde Balde ve Burak Asan oyundan çıkarken, yerlerine Gökhan Karadeniz ve Melih Okutan oyuna girdiler.

Dakika 85: Kazandığımız duran topu kullanan Gökhan Karadeniz’in rakip kalenin arka tarafına gönderdiği topa dokunan gecenin kahramanı Oulare takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı.

Karşılaşmanın son dakikasında rakip oyuncu Hagi Osman’ın ayağından gelen gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmayınca ekibimiz Dyorex Bıoluspor sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Müsabakanın genelinde ekibimiz Dyorex Boluspor topa %61 hakim olan taraf olurken, kaleye çektiği 16’ı şutun 7’si isabetli şut olarak rakip kalede tehlike yarattı. Karşılaşma boyunca %77’lik başarılı pas yapan takımımız maçta 6 korner kullandı.

Bu sonuçla puanını 22’ye yükselten kırmızı beyazlılar diğer maçlar öncesi ligde 2’nci sırada yer aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.