OSMANLISPOR BOLUSPOR MAÇI BOLU'DA OYNANIRSA

24/12/2018
24
ARA
2018

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Ankara ekibi son 3 iç saha maçını Bolu’da oynadı.

Şimdi akıllara gelen soru şu: Zemin düzelmezse 2.yarının ilk maçı olan Boluspor müsabakası da Bolu’da mı oynanacak.Osmanlıspor Osmanlı Stadı’nda son bakım çalışmaları sırasındaki hatalı uygulamalar sonucu saha zemininin futbol oynanmayacak ve sporcu sağlığını riske edecek durumda olması nedeniyle Kasım ayının sonundan beri iç saha maçlarını Bolu’da oynuyor. Zemin yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen hala düzelmiş değil. Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından 2.yarı Ocak ayının sonunda başlayacak. Osmanlıspor ikinci yarının ilk maçında evinde Boluspor’u konuk edecek. Ancak zemin düzelmezse Ankara ekibi daha önce olduğu gibi Boluspor maçını da Bolu’da mı oynayacak? Bu soru henüz cevabını bulmadı.

Bolu Taraftarı Deplasman Tribününde mi Olacak?

Eğer bu durum gerçekleşirse Osmanlıspor taraftarları ev sahibi konumunda olacağından Maraton, Kapalı ve Çocuk Tribünü Osmanlıspor’a ayrılacak. Bolusporlu taraftarlar ise Misafir Tribünde yer alacak. Bu olasılığın gerçekleşmesi halinde Boluspor taraftarlarının biletleri kaç liradan alacağı, Boluspor takımının deplasman takımı soyunma odasını mı kullanacağı da merak edilen arasında yer alıyor.

Tribün Bolu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.