Osman Özköylü "İstediğimiz topları yapamadık"

06/10/2013
06
EKİ
2013

Ankaraspor’un teknik direktörü Osman Özköylü ise oyunun hakimiyetinin tamamen Boluspor’da olduğunu söyleyerek, “İlk 25 dakikada iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Erken gol yedik ancak arka arkaya iki gol bularak kendimize geldik. Fakat 25. dakikadan sonra oyunun kontrolü Boluspor’a geçti. Maç sonuna kadar da öyle gitti. İstediğimiz topları yapamadık. Sonrasında yanlışa düştük ve neredeyse maçı kaybediyorduk” diye konuştu.

Konuk takımın tecrübeli kalecisi İsmail Şahnalı ise şanslarının yardımıyla kazandıklarını vurgulayarak, “Maçın geneline bakılınca 20-25 dakika top oynadık. Onun dışında Boluspor oynadı. Takım arkadaşlarım adına şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Son yedi maçta vermediğimiz pozisyonları bu maçta verdik. Baya şanslıydık. Toplar neredeyse direklerin dibinden geçti. 3-2’den sonra maçı bırakmadık. Bugün iyi maç oynamadık” ifadelerini kullandı.

Ankaraspor’un genç defans oyuncusu Berkaycan Değirmencioğu da milli maçlar nedeniyle verilecek arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyleyerek, “Dört haftalık bir serimiz var. İyi futbol oynamasak da iyi mücadele ettik. Bundan sonra milli takım arası var. O arayı iyi değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.