Ortakçılar çok!

25/12/2011
25
ARA
2011

Boluspor'da Cihat Arslan'ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışları sürerken, ekibimizin talip olduğu teknik adamla başka takımlarında kırmızı beyazlı yönetimi zora sokuyor. Son olarak gündemimizde olan Metin Diyadin'e Göztepe'de talip olurken, İzmir ekibinin Diyadin konusundaki ısrarı Boluspor yönetimini alternatif isimlere yöneltiyor. Yücel İldiz konusunda ise Eskişehir'in Ersun Yanal ile anlaşması Boluspor'un bu hocadaki ümitlerini arttırıyor.

 

İldiz'de bir engel ortadan kalktı

 

Kırmızı beyazlı yönetim teknik direktör arayışını sürdürürken, ilk resmi teklifi yaptığımız Yücel İldiz'e Eskişehirspor'da talip olmuştu. Kırmızı siyahlı takım Ersun Yanal'la anlaşırken, İldiz konusunda ki ilk engellerden biri daha kalkmış oldu. Tecrübeli teknik adama süper ligden bir teklifin daha olduğu bu anlaşmanın sağlananaması durumunda İldiz'in Boluspor'la imzalayabileceği öğrenildi. 

 

Diyadin'e Göztepe'de talip

 

Boluspor yönetimi ikinci aday olarak Metin Diyadin'i gündemine alırken, bu hocayada Göztepe talip oldu. Sarı kırmızılılar Diyadin konusunda ısrarcı görünürken, Ümit Özat'ta red cevabı aldıkları için Metin Diyadin'i takımın başına getirmek istedikleri öğrenildi. 26 Aralık pazartesi günü Diyadin konusunda son noktayı koymaları bekleniyor. 


Kampa yeni hoca ile gideceğiz



Boluspor ise bir kaç gün daha beklemeyi tercih ederken, yeni hocanın kesinlikle kampın ilk gününde takımın başında olmasını istiyor.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.