ORHAN GAZİ ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

05/06/2023
05
HAZ
2023

Bolu Orhan Gazi Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takım,  Ordu ilinde düzenlenen Türkiye Finalleri müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olmayı başararak İlimize büyük bir gurur yaşattı. 

Okul Sporları kapsamında düzenlenen müsabakalarda Orhan Gazi Ortaokulu Hentbol Takımı Bolu’da il birincisi, Çankırı’da 17-21 Nisan tarihleri arasında yapılan grup maçlarında grup birincisi, 18-22 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da yapılan yarı final maçlarında bölge birincisi ve namağlup olarak Türkiye finallerinde oynamaya hak kazanmıştı. 

BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİLER

Geçen hafta Ordu’da yapılan Türkiye Finalinde en güçlü favori olarak gösterilen Orhan Gazi Ortaokulu sırasıyla Konya, Adana ve İzmir ekiplerini yenerek, şampiyonluk maçında Bingöl temsilcisi ile karşılaştı. Velilerinin de final maçında yalnız bırakmadığı ve şölen havasında oynanan şampiyonluk maçında Orhan Gazi Ortaokulu Bingöl temsilcisini 27-17 yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonanın en değerli sporcusu ise Orhan Gazi Ortaokulundan 17 nolu formayı giyen Armağan Ömer Ensari seçildi. 

MİLLİ EĞİTİMDEN TEBRİK

Orhan Gazi Ortaokulunu başarısından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı yaptığı açıklamada; “Şampiyonluğa giden yolda öğrencilerimize emek veren, katkı sağlayan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Ruşan Günel, Bekir Özseçer  ve Antrenör Bayram Kaya’ya, okul idarecilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

1 yorum yapılmış

  • Metin 6 Haziran 2023 • 00:09

    Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.