ORDUSPOR "TRANSFERİ YÜZDE 95 TAMAMLADIK"

02/07/2014
02
TEM
2014

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, yeni sezon öncesi transferlerini yüzde 95 oranında tamamladıklarını söyledi..

Karaağaç, Durugöl tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda geçerli olacak kombine bilet fiyatlarını yönetim olarak belirlediklerini ve satışa sunduklarını bildirdi.

Fiyatların geçen sezonki kombine bilet fiyatlarıyla aynı olduğuna dikkati çeken Karaağaç, kombine biletlerin Passolig Kartlara yükleneceğini söyledi. 

Kombine bilet almak isteyen taraftarların öncelikle Passolig Kart alması gerektiği uyarısında bulunan Karaağaç, 2014-2015 sezonunda geçerli olmak üzere kombine bilet fiyatlarının kapalı 300, Maraton 200 ve kale arkası tribünlerinin ise 100 liradan belirlendiğini ifade etti. 

Transfer çalışmalarına da değinen Karaağaç, şöyle konuştu:
"Orduspor kulübü olarak transferlerimizi yüzde 95 oranında tamamladık. Prensipte anlaşmaya vardığımız yabancı stoper perşembe ve yabancı santrforumuz da pazartesi gelecek. Bu yabancı oyuncularla ilgili A ve B planlarımız var. Daha önce tam anlaşmaya varacağımız oyuncularla anlaşamamıştık. Bu nedenle işimizi sıkı tutuyoruz ve yanılmak istemiyoruz. Biz Orduspor olarak menajer kullanmadan kendi işimizi halletmeye çalışıyoruz. Bu nedenle başta transfer komitesinin başındaki sayın Tahsin Türkmen görüşmelerini sürdürüyor. İnşallah yabancı oyuncuları tamamladıktan sonra peşinden bir iki yerli oyuncuya daha imza attırıp transfer çalışmalarımıza noktayı koyacağız. Hedefimiz oyuncularımız top başı yapmadan takımı hazır hale getirmek."

Karaağaç, Orduspor olarak yeni bir sayfa açtıklarını ve her kesimden Orduspor'da destek beklediklerini sözlerine ekledi. 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.