Onlara bizden aldıkları puanlarda yetmeyecek!

01/04/2013
01
NİS
2013

PTT 1. Lig'de 1 maç dışında tamamlanan 28. hafta müsabakalarının ardından Kartalspor ve Ankaragücü lige tutunma mücadelesinde rakiplerine göre geride kaldı. İki takımdan Kartalspor iki maçtada Boluspor'u yenerken 6 puanı hanesine yazdırırken, Ankaracügü Bolu Atatürk stadyumundan 1 puanla ayrılmıştı. 

Puan cetvelinde alt sıralarda yer alan Göztepe, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor haftayı galibiyetle kapatırken, Denizlispor, Şanlıurfaspor, Kartalspor ve Ankaragücü puan alamadı.

Son 3 sıradaki takımın veda edeceği ligde 20 puanlı Ankaragücü ile 25 puana sahip Kartalspor son 6 haftaya dezavantajlı girdi.

Bu iki ekibin önünde yer alan 31 puanlı TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ile Şanlıurfaspor (32), Denizlispor ve Samsunspor (33), son haftalarda ligde kalmak için mücadele edecek.

Ligde 12. sıradaki Samsunspor'un 4 puan önünde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor da bu takımlara en yakın ekip olarak dikkati çekiyor.

12. sıradan itibaren ekiplerin kalan maç programı şöyle:
Samsunspor (33): Şanlıurfaspor (D), Ankaragücü, Bucaspor (D), 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Adana Demirspor

Denizlispor (33): Adanaspor (D), Karşıyaka, Manisaspor (D), Şanlıurfaspor, Ankaragücü (D), Bucaspor

Şanlıurfaspor (32): Samsunspor, Boluspor (D), Çaykur Rizespor, Denizlispor (D), Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor (D)

Göztepe (32): Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D), TKİ Tavşanlı Linyitspor

TKİ Tavşanlı Linyitspor (31): Bucaspor (D), 1461 Trabzon, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (D), Adana Demirspor (D), Kartalspor, Göztepe (D)

Kartalspor (25): Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor (D), Adana Demirspor, Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor (D), Karşıyaka

Ankaragücü (20): Göztepe, Samsunspor (D), Boluspor, Çaykur Rizespor (D), Denizlispor, Torku Konyaspor (D) 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.